Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No uvidím, či mal za strihom nasledovať konektor :) a čísla budú mať nejakú výpovednú hodnotu, no veď uvidím, dám vedieť, len neviem kedy sa k tomu dostanem

Odesláno

Aj keď konektor nemal byť aký, jedine mohli tie káble pokračovať do už existujúcich konektorov, prípadne žltý a ten slabo žltý skoro biely by mohol byť potenciálny prívod ku spínaču na plyn. pedáli

Odesláno

No bol som dnes pozrieť značenie tých odstrihnutých káblov, našiel som toto: hrubý modrý 21L3RS4, hrubý modrý 21L3RS5, tenký modrý 22L3RS2, a hlavne ma zaujímajú tieto tenký žltý 14L3RS3 a no taký zažltlý, neviem, či bol niekedy biely 77. Potešilo by ma, keby posledné dva boli tie, na ktoré stačí napojiť ten odpor, imitáciu spínača plynového pedálu. Prikladám fotku, kde je naznačené, kadiaľ ten odstrihnutý zväzok vedie popod tú poistkovú skrinku až niekde do hrubého zväzku.

post-19848-1410962333841_thumb.jpg

Odesláno

Ešte by som poprosil, keby bol niekto ochotný pozrieť do poistkovej skrinky a napísať mi označenia oboch žlto-bielych párov káblov, ktorú sa tam spájajú konektorom

Odesláno

Nejsou to kabely do motorového prostoru? Bývá tam rezervní svazek volných kabelů který vedou k řídící jednotce a nejsou nikam zapojeny...

Odesláno

ten rezervny zvazok je urceny pre montaz origo alarmu.

tyka sa to vozidiel ktore nemali fabricky namontovany alarm,

preto ten zvazok. je to tusim 5 alebo nepamatam kolko dratov...

zacinaju pri rj a koncia pod/za bsi..

podla fifiho obrazkov som si na 99% isty ze to bude ono.

[upravil dne 9/4/12 14:08 od Marcel00]

Odesláno

auto som kúpil aj s alarmom, či je originál netuším, ale na 99 percent áno...ovláda sa origo kľúčom, a funguje ako origo, led-ky červené na strednom paneli fungujú origo, reaguje aj na origo vnútorné senzory, aj na kapotu, nijaké káble naviac som tam nemal, a myslím na SB konkrétne k tomuto vin-ku je písaný alarm...podľa mňa tadiaľto cesta nevedie, skôr dúfam, že z tej pätice káblov ten žltý a menej žltý...žeby origo biely by mohli viesť k riad jednotke pre obmedzovač, čiže ich predĺžením až ku spínaču plyn. pedálu by bola príprava k obmedzovaču...opakujem, že nad plynovým pedálom žiadny konektor nieje, to znamená, že kábel k plyn pedálu tu nie je nainštalovaný, a tie dva biely a žltý ucviknuté by mohli viesť do riad jednotky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...