Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Neviem to povedat na 100% ale podla ceny a tej stranky, ked som ja vyberal disky a tiez som narazal na taketo \"AKCNE\" ceny tak to vsetko bola cina a v tedy sa v mojej hlave stale obracala veta \" Zase usetrim ale neskor sa mi to vrati ... \". Proste cinske disky stoja za velke h**no. Vymetes vacsiu dieru a dovidenia, pripadne ked sa ti pri nehode -pri naraze a prudkom brzdeny oddeli alu disk od naboja,tak to je tiez zazitok uz aj take prihody sa stali - a otazka - Stoji to zato ? Radsej kup normalnu znacku nejakeho nemca najlepsie, jazdene v dobrom stave a mas pokoj. Ja ked som nemal cash na alu a silou mocou som ich chcel, radsej som jazdil na plechacoch ako sa niekde zabit. To iste plati s gumami.

A to este nehovorim ked nato obujes gumu kolko zavazia ti tam nadrbu :D

[upravil dne 7/4/12 08:28 od KapriQ]

Odesláno
:myslim ja by som moc ani pouzivane nekupil, avsak, ked pred tym to mozem hodit na vyvazovacku,tak skorej, niektore su v zalostnom stave.... Ja som kupoval volvo a zo 4 elektronov boli tri buchnute, origi volvo elektrony len tak nekupis, tak som ich musel davat rovnat... 1 rovnanie 20 eur....
Odesláno

Tak samozrejme nemyslim aby kupil obuchane elektrony to je jasne riziko ja som kupoval bazarovky a ako nove ... v 160tke uplne krasa, ani netreba vyvazovat :)

Odesláno

Inak nechapem preco su tu linky na roztec 5x112 ked 307 ma roztec 4x108 a ET myslim 18, cize ideal by bolo ET15...

A dezenty sa daju zohnat velice lacno, napr tieto su uplne v pohode

http://alu-kola.heureka.cz/dezent-l-6x15-4x108-et15/

a za 1700kc akoze nie je co riesit... Urcite nespekuluj nad cinskymi chujovinami

A ani si nenapisal na ake auto ale tak asi sam vies najlepsie ked su tu linky na 5x112 tak asi ti budu pasovat :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...