Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

divné zvuky

Recommended Posts

Guest zelda93
Odesláno

zdravim lidi, chtěl bych se zeptat co může způsobit loupnutí v přední nápravě nebo něde okolo při brždění a jestli je to velký problém. vždycky to louplo jen při prudkém brždění ale dneska to louplo jednou hodně až to cuklo s autem při lehkym dobrždění.

druhej dotaz nejspíš přední brzdy údajně měměné. občas při zastavení a rozjetí na zpátečku v nich chvíli dře. budu rád za každou odpověĎ. děkuji

Guest zelda93
Odesláno

ani jedno ani druhý... dělá to jenom při brždění.... při zatáčení je to krásně čistý.... z předchozího auta vim jak vipadá kloub v čudu nebo ložiska :-D

• O 2 týdny později...
Guest zelda93
Odesláno

tak jsem předevčírem zjistil, že je totálně včudu silenblok jak drží rameno.. přavý přední kolo :-D koukam, guma taky pěkně sjeta na vnitřní straně ale normálně to na ní neni vidět až když se sunfá kolo... no... bude nutná výměna

Odesláno

ja menil silentbloky na ramenech predevcirem ... fakt zabava od 12h do 22h ... asi je lepsi sehnat ramena a zrepasovat si je a pak je jen nahodit na auto ... ja nemel cas schanet ramena tak jsem delal ty puvodni a dnes rano jsem byl na geometrii naz jsem jel do prace :-)

Guest zelda93
Odesláno

bohužel sem student a brigáda na Kladně je problém... takže si seženu silenbloky a s dědou si pohrajeme,.... to je šikula tak sem pak naíšu jak to dopadlo

Guest zelda93
Odesláno

tak geometrie... to by mohly zvládnout známy co maj servis na jeepy... poptam se jich jinak se bude muset k někomu jinýmu no

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj, potřeboval bych poradit, ohledně divného zvuku, který se ozývá v nepravidelných intervalech při různých situacích. Nezáleží totiž jestli jedu nebo stojím, ozývá se to jakoby z přístrojové desky. Je to zvuk jako když odletí kamínek a praští do čelního skla, vůbec nevím co by to mohlo být, vždycky se strašně leknu:D Nevíte někdo čím by to mohlo být? Díky za rady

Odesláno

Je to divný, docela by mě zajímalo co to dělá, není zase tak otravné, dá se s tím žít :D jenže já jsem na tyhle zvuky dost alergický, jsem radši když je v autě hezky tichoučko, nekoupil jsem si přeci Avii:bojim

Odesláno

buď v klidu... mě se vždycky na vteřinku roztočí větrák a pak chcípne... regulátor je v čudu... okýnko spolujezdce neni dovřený protože neni motůrek (užhavenej) od předchozí majitelky.. a sem v klidu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...