Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ja som už teš doma trošku neskur lebo sem kukal hokej v šenku.dakujem organizatorom a všetkým zučastnenym za pekné nedelnajšie popoludnie a tešim sa na dalši zraz.

Odesláno

tak aj ja som uz konecne dorazil po hokeji domov a musim pochvalit organizatorov za super den:papa

tie motokary nemali chybu a hlavne ze sa nam podarilo ukecat Judesa na jazdu:D

mne trosku zazitok pokazili cestou domov chlapci v tmavej audine a odisiel som od nich o 100€ lahsi:grr ale mozem si za to sam...

no co uz. idem kuknut fotky a este raz dakujem a bolo super;)

Odesláno
no ale na nieco sme zabudli :(

neurobilo sa spolocne foto

Aj som to spomínal Pastorkovi ešte v motoreste ale keď sa išlo von tak každého zmiatli motokáry a tak sa zabudlo :( škoda.

Odesláno
tak aj ja som uz konecne dorazil po hokeji domov a musim pochvalit organizatorov za super den:papa

tie motokary nemali chybu a hlavne ze sa nam podarilo ukecat Judesa na jazdu:D

mne trosku zazitok pokazili cestou domov chlapci v tmavej audine a odisiel som od nich o 100€ lahsi:grr ale mozem si za to sam...

no co uz. idem kuknut fotky a este raz dakujem a bolo super;)

Dorazil som domov na začiatku prvej tretiny a taká čierna audina sa liepala aj na mňa ale asi po 20km niekde zmizla :D.

Odesláno

Keď už sme u toho pripája sa ku ostatným a ďakujem organizátorom za príjemné odpoludnie.

A ako romík1 spomínal po dlhom prehováraní viacerých členov ma nahovorili na motokáry, no čo dodať bolo :super. :papa

Odesláno
jeeej Romo to sme sa mohli za tie ecka doteraz na motokarach vozit :D

to za to by na tej motokáre aj domov došiel :aut

no ja som viac nasraty na seba ako na nich:( ale skoncil som celkom dobre, priam vyborne!!!

totizto som sa fakt ponahlal a prekrocil o 45km debil. a mal som na vyber papiere, alebo 650€ na mieste. takze som v podstate stastny ako blcha:roll

ale zrazik bol super a skoda marcela a autobusara ze nemohli prist:( to by este len bola sranda s Joooosem na motokarach:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...