JARO333 Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 Nevie mi niekto poradit? Na vodicovej strane ked spustam okno dole a zastevim ho, niekedy sa zasta a niekedy zojde az dole a hore mi uz nejde , ked kyvem s gombikom tak mi niekedy zopne a zavrie okno a niekedy si neviem rady, uz sa mi stalo ze ked som mal otvorene okno a kyval som gombikom hore -dole naraz mi zacalo ist okno hore a gombik som drzal dole ako keby som ho otvaral a ono sa zavrelo, skratka okno si robi co chce, napr v polovicke zastavim okno a zastane , chcem ho zavriet a ono sa mi otvori celkom a potom je problem ho zavriet. Neviete kde mam hladat chybu? ci je to vypinac , ci mechanizmus alebo co vlastne? Dik za kazdu radu. [upravil dne 5/4/2012 14:52 od Béďa] Citovat
JanoRS Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 mam ten isty problem (stale nevyriesený) uz su zodrate gumove tlacitka na ovladani, takze treba nove, ale ty mas este sancu ze ked ten plosak vycistis liehom tak to zasa pojde ako ma.... Citovat
JARO333 Odesláno 6. duben 2012 Autor Odesláno 6. duben 2012 ktory plosak mas na mysli , mam rozobrat ovladac na spustanie okien a niekde vnutri pod gombikom je? Citovat
JanoRS Odesláno 6. duben 2012 Odesláno 6. duben 2012 presne ako pises , Potom to precisti liehom (niekto to cisti aj slivovicou min.52% ) Citovat
JARO333 Odesláno 6. duben 2012 Autor Odesláno 6. duben 2012 diki moc, precistil som vsetko co sa dalo precistit a pomohlo to, okienko zatial funguje ako hodinky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.