Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nové autodíly nejen pro Peugeot a Citroen atd. - SLEVA až 70 % Z MALOOBCHODU!! VŠE NOVÉ SE ZÁRUKOU A DOKLADEM!

Recommended Posts

Odesláno

pro jistotu zjištuji kolik by stál filtr pevných částic na Peugeot Partner (2011) 1,6 HDI 68 Kw. Děkuji za případnou nabídku.

Pozn. 8-ventil !!

Ahoj, u DPF filtru mi 100% pošli VIN do SZ. Díky

• O 2 týdny později...
Odesláno

objednane cez eshop,tlmice potrebujem na bmw E46,BENZIN,87kw,RV1999

Ahoj, je to v pořádku. Tlumiče pasují, pouze tyto čísla už jsou od KYB stažené, nahradíme je aktuální čísla při zachování ceny.

Odesláno (upraveno)

Zdravím.

Chtěl bych se zeptat na kolik vyjdou komplet rozvody s pumpou a se vším a pokud mě můžete doporučit nějaký kvalitní za rozumnou cenu. Také bych potřeboval olej (nejspíš 10w40) + olejový filtr, naftový filtr a vzduchový filtr. Ještě jsem si vzpomněl na klínovej řemen. Případně bych si pro to do Holic dojel sám, je to kousek :)

Jedná se o Peugeot 306 2.0 HDI rok výroby 2001. 

Díky. 

Upraveno uživatelem LuC4s
Odesláno

aky je rozdiel v tlmicoch KYB na to bmw jedny su za cca 1330 a druhe cc1500

Ty za 1330 Kč jsou staré číslo KYB a zaměnují je ty za 1500 Kč, které ve výsledku budeme posílat. Jsme ale schopni podržet cenu 1330 Kč ks

Odesláno

Zdravím.

Chtěl bych se zeptat na kolik vyjdou komplet rozvody s pumpou a se vším a pokud mě můžete doporučit nějaký kvalitní za rozumnou cenu. Také bych potřeboval olej (nejspíš 10w40) + olejový filtr, naftový filtr a vzduchový filtr. Ještě jsem si vzpomněl na klínovej řemen. Případně bych si pro to do Holic dojel sám, je to kousek :)

Jedná se o Peugeot 306 2.0 HDI rok výroby 2001. 

Díky. 

Ahoj,

co se týče oleje, určitě nedávej 5W40, je to na 13 let starý motor řídký olej, bude ti ho to bud žřát, nebo to bude protékat přes gufera. Tady to chce už opravdu 10W40 - TOTAL Diesel 499 kč pětilitr.

Rozvody - řemen + 2x kladka + šrouby - Contitech 1307 kč, INA 1257 Kč

pumpa Graf + těsnění a s kovovou vrtulkou - 608 Kč

olej filtr Champion 82 Kč

vzduch filtr 177 kč

palivo filtr 179 Kč

Případně nabídnu jiné značky filtrů.

OS v Holicích na firmě není problém.

jarda

Odesláno

Ahoj, sháním spojkovou sadu na forda, mělo by to být tohle: TecDoc® číslo: 600 0170 00

Dala by se vymyslet lepší cena? :)

10950 Kč když ti nebude vadit, že to nebude balené v jedné krabici, ale  na tři krabice :) ložisko, spojka, setrvák se šroubama.

Odesláno

Ahoj, při zimní prohlídce mi v servisu doporučili výměnu COMu kód 6242 c6 + do půl roku mě ještě čeká dvouhmota VIN 

VF33CRHSB82984125

Můžeš mi prosím napsat na kolik by to vyšlo předem díky

Odesláno

Prosim ta vies mi povedat kedy ste poslali objednavku cislo 16684???

Zdravím, objednávka odcházela v úterý, poté jsme zjistili, že kolega se přehlédl v číslech a zabalil místo tyček, dva filtry na BMW, kolega Vám volal, že se to bude posílal znova a tak to odešlo ve čtvrtek. Zítra to má být doručeno.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...