aughostino Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 pani, prosim o radu niekoho kto ma katalog nahradnych dielov mam v 307-ke manualnu klimu a dnes som menil ziarovky v ovladaci kurenia a vsimol som si, ze na jednom bowdene chybe ten drziak, taky maly pliesok co zadrziava bowden a nefunguje mi korektne ovladanie polohy klapky na fukaroch, prikladam foto da sa ten pliesok zohnat samostatne, alebo treba zhanat cely panel? Citovat
freew Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 este keby si sem dal vin tak ti to aj niekto pozre..myslim ze ten pliesok by siel aj vyrobit či? Citovat
aughostino Odesláno 4. duben 2012 Autor Odesláno 4. duben 2012 Hops, na vin som uplne zabudol VF33HRHYB83297361 Citovat
straki007 Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Jenom sada drzaku s lankama. 6451 JN ....... 1140 ,- A taky zalezi jestli nechybi druha cast plastu na ovladaci klimatizace. Myslim ale ze jo. PS: Do podpisu si napis motorizaci a tip auta kdyz se budes priste neco ptat tak aby jsi nedostal hned kamenolom.:D Citovat
aughostino Odesláno 5. duben 2012 Autor Odesláno 5. duben 2012 Dakujem, takze mam zhanat novy panel? je u vsetkych motorizacii rovnaky alebo su tam rozdiely Citovat
straki007 Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 Vsude stajny. Akorat nekde behr nekde je behr a nekde magneti marelli. Ty mas marelli. Podivej se ale poradne jestli mas opravdu ulomeny ten plast. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.