Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

kurka: nedal by si sem pak ty objednací čísla? Já se v tom nějak neorientuju :) Rozvod.sadu a WP je jediné, co mám. Děkuju!

Milhaus: 2 dny práce? těsnění pod vstřiky?

Odesláno

Díval jsem se jen u Benexu,a našel jsem pouze ten řetěz.Slova jako kluzátko atd.musíme ještě rozšifrovat pro nás mdlého rozumu je to nesrozumitelné:D:D

Odesláno

To jsem si nemyslel,že se bude dělat generálka....(vypadalo to,že sis s těmi 23000kč dělal prdel)- spadla mi trochu čelist:o:o

Odesláno

Uplně přesně :super

Horní díl víka musí dolů = vstřiky ven. A to je někdy sakra problem. Hlavně u 1.6 HDi. To je někdy i 2 dny málo.

Do včerejška jsem měl v mobilu foto téměř prodřeného víka od řetězu co jsem fotil zákazníkovi. Smazal jsem ho , škoda bych to sem hodil.

[upravil dne 6/4/12 21:08 od Milhaus65]

Odesláno

to je opravdu GENERÁLKA...kolik lidí/servisů to tak dělá? Všude vidím rozvody a když chtějí být hodně důkladní, tak + vodní pumpa... To tě pak přijde stejně nedělat nic a pokud praskne řemen tak za tu cenu to opravit...

[upravil dne 6/4/12 21:12 od xplayer5]

Odesláno

To jsou leta zkušeností s auty a hlavně lidmi. Pokud to chce někdo se zárukou a mít jistotu opět 180 000 km tak takhle.

Kdyby ten co to vymýšlel udělal tyto motory 8 ventily, protože u turbo nafty je 16V stejně blbost při těch otáčkách co to točí, tak to stálo půlku. Konečně to někomu došlo a nové 1.6 Hdi Euro5 jsou 8V. A nebo měli použít gumový řemen komplet na 2x OHC a ne to komplikovat řetězem.

Odesláno

To je těžko, každý má jinou slevu na stáří auta na material, a hlavně co ovlivní práci je, jak jdou ven vstřiky. Když to nějak zobecním tak 2/3 je material. Taky bude jiná cena za hodinu u nás nebo v Praze.

Odesláno

milhaus: platí ta sleva na stáří vozu na tyto díly, pokud se rozhodnu to pak dát do jiného, neautoriz., servisu? Myslíš, že to mohou v neautorizáku zkazit?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...