Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

má stopercentne, mal som ten istý problém. Blblo mi čidlo, niekedy po naštart. ok a aj navi išla plynule ok, niekedy po naštatovaní vyhodilo hlášku chyba esp, abs..... vtedy navigácia takmer nešla, veľké nepresné skoky. dia ukázala chybný snímač na PZ kolese, po výmene snímača všetko OK

Odesláno
má stopercentne, mal som ten istý problém. Blblo mi čidlo, niekedy po naštart. ok a aj navi išla plynule ok, niekedy po naštatovaní vyhodilo hlášku chyba esp, abs..... vtedy navigácia takmer nešla, veľké nepresné skoky. dia ukázala chybný snímač na PZ kolese, po výmene snímača všetko OK

co si dal za vymenu snimaca ?

Odesláno

Joozino, co chces na ABS cidle cistit? ten ozubený věnec? To čidlo je indukční, na něm nic nevyčištíš :myslim ten věnec by mohl být zašpiněný nějakými nečistotami, rzí, které obsahují kov... ale na to bych nespoléhal

Odesláno

Vyčistit čidla? No tak když už je vytáhneš aniž bys je poničil tak opravdu ( jak psal už Adam ) nevím co čekáš. Princip snímání skoro vylučuje, že bys měl nějakou šánci... Jiná věc jsou konektory, ale čidla samotný taháš úplně zbytečně a spíš jim ublížíš.

Odesláno

no takze, spinac vybraty, rozobrany, precisteny, konektory vsetky precistene..pod zadnyma sedackami a pod kapotou na lavej strane..sa mi mari ze druhy je pod baterkou, ale to sa mi nechcelo rozobrat..ale pointa je ta, ze chyba je ta ista, cize som to \"neopravil\" nabuduci tyzden, dia..

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...