pavlis.h Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Ahoj,může mi někdo říct, jestli má vliv čidlo snímání otáček u kola na plynulém ukazování navigace. Díky Citovat
fifi Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 má stopercentne, mal som ten istý problém. Blblo mi čidlo, niekedy po naštart. ok a aj navi išla plynule ok, niekedy po naštatovaní vyhodilo hlášku chyba esp, abs..... vtedy navigácia takmer nešla, veľké nepresné skoky. dia ukázala chybný snímač na PZ kolese, po výmene snímača všetko OK Citovat
adam.bogocz Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 jj pravda, navigace čte z ABS čidel údaje o pohybu auta... stačí v zimě na rovince vypnout ESP a šlápnout na plyn auto pojede podle navigace uplne do pryc Citovat
Joozino Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 má stopercentne, mal som ten istý problém. Blblo mi čidlo, niekedy po naštart. ok a aj navi išla plynule ok, niekedy po naštatovaní vyhodilo hlášku chyba esp, abs..... vtedy navigácia takmer nešla, veľké nepresné skoky. dia ukázala chybný snímač na PZ kolese, po výmene snímača všetko OK co si dal za vymenu snimaca ? Citovat
fifi Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 sorry, ale skutočne nepamätám, bolo to niekedy minulý rok v lete...35?, 50? skutočne neviem:( Citovat
Joozino Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 aha..okey nevadi..mne vyhadzuje chybu abs a esp..a bude to nejake cidlo.. Citovat
Joozino Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 zajtra to pojdem premerat..ale predpokladam ze to bude ono.brzdovy snimac pochybujem Citovat
DERT123 Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 tiez mi pisalo chybu ABS/ESP a bol v pecku spinac Citovat
Joozino Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 no ved aj ten skusim vybrat precistit a uvidime..ale mohol by si mat pravdu a mohol by to byt ten spinac Citovat
DERT123 Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 najlepsie by bolo to dat na dia aby si nemusel patrat Citovat
fifi Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 horšie je, že mne posledný mesiac vypísalo párkrát esp, neviem či aj asr, ale abs nie.... Citovat
adam.bogocz Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Joozino, co chces na ABS cidle cistit? ten ozubený věnec? To čidlo je indukční, na něm nic nevyčištíš ten věnec by mohl být zašpiněný nějakými nečistotami, rzí, které obsahují kov... ale na to bych nespoléhal Citovat
Joozino Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 adam..hej vycistit cidla. lenze, jedno sa mi podarilo vytiahnut, ostatne ani za toho slaka to neslo..ale najprv skusim brzdovy spinac az potom to Citovat
koblih69 Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Vyčistit čidla? No tak když už je vytáhneš aniž bys je poničil tak opravdu ( jak psal už Adam ) nevím co čekáš. Princip snímání skoro vylučuje, že bys měl nějakou šánci... Jiná věc jsou konektory, ale čidla samotný taháš úplně zbytečně a spíš jim ublížíš. Citovat
Joozino Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 no takze, spinac vybraty, rozobrany, precisteny, konektory vsetky precistene..pod zadnyma sedackami a pod kapotou na lavej strane..sa mi mari ze druhy je pod baterkou, ale to sa mi nechcelo rozobrat..ale pointa je ta, ze chyba je ta ista, cize som to \"neopravil\" nabuduci tyzden, dia.. Citovat
Joozino Odesláno 23. duben 2012 Odesláno 23. duben 2012 bol som na dia, samozrejme cidlo prava predna strana..kupene, nahodil som nove cidlo, vsetko bolo O.K ..a zrazu po 10 minutach jazdy ..error..opat zavada abs eps Citovat
adam.bogocz Odesláno 23. duben 2012 Odesláno 23. duben 2012 ajajaj.. že by poškození během montáže? ještě mě napadá, zkontroloval jsi ten věnec ze kterého ABS čte? [upravil dne 23/4/12 12:35 od adam.bogocz] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.