trsoliny Odesláno 2. duben 2012 Autor Odesláno 2. duben 2012 Tak jsem to zalil.Za jak dlouho ti to vytvrdlo?Já bych s tím potřeboval ráno ject.takže nějakech 14hodin. Citovat
krtek 2 Odesláno 2. duben 2012 Odesláno 2. duben 2012 uz som pisal ze som to este nezalieval:) ,ale v navode by to malo pisat ci nie?daj to niekam do tepla napr na radiator trochu to urychli [Edited on 2/4/12 19:22 by krtek 2] Citovat
trsoliny Odesláno 2. duben 2012 Autor Odesláno 2. duben 2012 Aha promin.V navodu je az 48 hodin.Mam to na topeni a je to tam 4 hodiny a na povrchu je to tvrdy.Uvnitr to bude trvat dyl,to je jasny.Jde mi jen oto aby az to tam namontuju spatky nedelalo nejakou neplechu kdyz to nebude uplne stuhly.Ale asi si vymejslim kraviny. Citovat
krtek 2 Odesláno 2. duben 2012 Odesláno 2. duben 2012 myslim si ze v poho to tam zajtra mozes namontovat Citovat
trsoliny Odesláno 2. duben 2012 Autor Odesláno 2. duben 2012 tak jo rano to tam hodim a az prijedu z prace dam vedet jestli uspech a nebo (to radsi nebudu psat)zatim diky vsem a uvidime. Citovat
trsoliny Odesláno 3. duben 2012 Autor Odesláno 3. duben 2012 tak rano v pohode.Pak jsem jel asi dva km 120km rychlosti a kdyz jsem zastavoval tak na neutral zacaly litat otacky nahoru dolu a pak to zdechlo.Svitila pri tom zase kontrolka.Pak jsem znovu nastartoval a jel zpaky 140km/h a uz to bylo dobry.Jeste jsem poslouchal motor a u rampy cvaka.Je to jako kdyz hazi svicka ale treba je to normal.Tak nevim.Jsem nasranej jak sv..e. Citovat
trsoliny Odesláno 3. duben 2012 Autor Odesláno 3. duben 2012 jeste me napadlo treba lambda?ta kdyz odejde jak se to projevuje? Citovat
Marcel00 Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 moc ti nepomozem, ale urcite pomozes ostatnym ked si das do podpisu ake mas auto, to je model, motorizacia, rocnik atd... vies... precitat si koniec vlakna ako sa vyvija tvoj problem a potom vo vlakne hladat kde si napisal co mas za auto sa kazdemu moc nechce... potom kazdy z tohoto vlakna rovno odide. http://www.peugeot-club.com/forum/memcp.php?action=profile sory za ale pisem to preto lebo posledne si tu pises sam so sebou... uvidis, zaberie to mimochodom v rampe nema co cvakat... ak to cvaka ako iskra, tak ti to niekde preraza... lietanie otacok hore dole urcite nema za nasledok prieraz iskry a nakoniec skapanim motora.... skrtiaca klapka ok? je cista ? poskodena lambda ma vplyv na bohatost zmesi. neviem ci mas lambdu jednu alebo dve, ale bohatost zmesi ak vyhodnoti spatne tak moze byt spatna bud lambda alebo zaneseny katalyzator... zaneseny katalyzator napriklad z dovodu ze ti zere olej, alebo sa tam natankovalo nieco co tam nepatrilo... Citovat
trsoliny Odesláno 3. duben 2012 Autor Odesláno 3. duben 2012 Omlouvám se.Už je to tam.klapku jsem čistil ale nevím jestli ji nečístíte tím že to rozebíráte.Já ji jen natočil a otřel.Dnes jsem s tím jel a každou chvíli se rozsvítí dia a motor stratí tah a cuká.Za chvilku zhasne dia a jede dál.takhle se to opakuje.Začalo to po pěti stech metrech,takže studený motor a pokračovalo i když byl ohřátý.Ještě jedna otázka.Když dám klíček do první polohy točí se sahara i když je studený motor.Ve druhé poloze se rozsvítí ostatní kontrolky před startem a sahara se vypne.Je to normální?Díky Zpráva z dia:Přechodná závada:Funkce regulace bohatosti směsi. [upravil dne 3/4/12 19:17 od trsoliny] Citovat
krtek 2 Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 no lambda (je tam len jedna pred katom)to nebude ked to robi za studena aj za tepla predpokladam ,pisal som uz ze mne toto robilo dost podobne aj za tepla i studena vkuse sa rozsvecovala dia a zapisovalo mi okrem bohatosti zmesi aj map senzor povymene ok ,je to dost drahy snimac len tak preventivne ho vymenit najlepsie by bolo zohnat na skusku, to cvakanie co pocujes to budu asi hydrostely mne to tiez cvaka alebo vstreky ale skor hydrostely si myslim [Edited on 3/4/12 19:18 by krtek 2] Citovat
trsoliny Odesláno 3. duben 2012 Autor Odesláno 3. duben 2012 A co ta sahara.Je to ok?Jestli ne tak nemá to něco společnýho s nějakým čidlem teploty nebo tak? Citovat
krtek 2 Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 ak mas klimu tak ti neporadim ja mam len jednu saharu a tu spina teplotny spinac v chladici na vodu ked sa prehreje Citovat
Marcel00 Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 ak mas 4dratovu lambdu tak ta reguluje uz po chvilke behu motora nakolko je vyhrievana. skus sa na tu lambdu zamerat... Citovat
trsoliny Odesláno 3. duben 2012 Autor Odesláno 3. duben 2012 Dobře.moc se v tom nevyznám ale předpokládám že lambda je to čidlo našroubovaný v potrubí hned za motorem že.Stačí jtam jen nějak vytáhnout dráty nebo se to odpojuje jinde?kdybych ji na zkoušku odpojil tak bych možná poznal jestli ten bordel dělá ona.Nebo ne? Citovat
krtek 2 Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 je tam konektor samec plus samica da sa to rozpojit ano je 4 vyvodova s vyhrievanim, mozes ju orientacne odtestovat aj multimetrom tym zistis ci je este funkcna alebo ko ale ci funguje 100 percentne jedine dia alebo osciloskop ,odpojenim si rj zobere priemernu hodnotu v sebe nastavenu tej lambdy ale tymto sposobom nezistis ci je to ona neni to 100 percentne Citovat
trsoliny Odesláno 3. duben 2012 Autor Odesláno 3. duben 2012 Aha.Při dia si pamatuju že jsem přidával plyn a myslím že říkal že stoupaj hodnoty takže bude funkční,Takovej nápad.nemůže to souviset s tou saharou ty problémy.Např:dejme tomu že by odešlo nějaký to čidlo teploty a dávalo jednocte údaj že je přehřátej motor,(proto se třeba spouští ta sahara v 80ti st a za studena)a při jízdě by se rosvěcela dia a motor by běžel v nouzovým režimu. blbost? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.