Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Judes sory, ale s 1.6 urobim lepsiu spotrebu na 5.st prevodovke ako s 2.0HDI so 6.st prevodovkou...

pri rozumnej rychlosti. t.j. cca 90-115 km/h (okresky/dialnica).

spotrebou v meste s 1.6 radost jazdit. takze tolko k tvojmu kazeniu kseftu...

Odesláno
Dovoz Francúzsko, pri 127000 km po operatívnom leasingu. Momentálne má 197000 km. Vymenené rozvody, predné kotúče + doštičky, dva vstrekovače a origo prevŕtaný FAP, vymenené ložiská na kolesách a turbo. Ak chceš, pošlem ti VIN, aby si si mohol pozrieť výbavu. Momentálne ide auto parádne, dá sa s ním jazdiť aj za 4,5l. Farba modrá bledšia. Dva roky s ním jazdí manželka.

Muzes mi kdyztak cenu hodit do SZ? Moc mi nesedi ta barva, ale pokud by si tam supnul i vypis vybavy, tak budu rad.

Kazdopadne si me pobavil! :) Chces mi dat k overeni VIN a ja ti pak napisu v topicu o oberovani VIN, jestli by si mi to VIN neoveril.. :D

Odesláno
Pokud ta 1.6 umi jet i pod 6l na dalnici pri rozumne rychlosti, tak jsem jedine rad1 :)

Tak on je rozdil mezi, mit hlinikovou napravu a mit hlinikovou nepovedenou napravu k ho*nu.. :)

Sorry Martin nechcem ti kaziť kšeft.

Neviem akú má spotrebu 1.6 HDI na diaľnici, ale Bojkas ak budeš jazdiť viac diaľnice volil by som na tvojom mieste 2.0HDI má totižto 6 stupňovú prevodovku (na diaľnici nižšia spotreba).

Nekazis zadny ksefty, chci 1.6HDI, protoze 90% casu budun travit v Brne. Zbytek bude par vyletu a cesta na dovolenou..

Odesláno

Hosi, co kdyz chci jit zitra koupit auto, ale nemam k ruce mechanika? Mam kamarada, ktery se v autech dost vyzna, ale asi tento tyden nemuze a ja bych nerad propasl nakup..

Co vse mi dokazou proverit v autorizovanem servise Peugeot a hlavne na jake skryte zavady? Diky za rychlou odpoved..

Odesláno

O tom už tady bylo napsáno dost, nicméně pokud si nevěříš tak to projeď zkontroluj co ti půjde a dej zálohu a pak se vrať s kamarádem př. týden. Já když kupoval 407 tak jsem neměl cash tak jsem položil 10k proti blokaci na týden...

Odesláno

Já nevím, já mám bohužel s autorizáky zkušenost špatnou, takže tudy bych nešel. Pokud kamarád zná tyhle motory tak může být užitečný. Poku dne tak jsou to jen obecné věci...

Odesláno

Aha, tak to je na prd.. No s temi motory zkusenost pravdepodobne nema, ale je vyucenej mechanik (i kdyz to nedela), neustale nakupuje a prodava auta (tak 20 rocne mu rukama projde) a dost se vyzna.

Odesláno

Momentálne jazdí manželka 90% mesto za 6,1 podľa natankovanej nafty a najazdených kilometrov. Osobne by som tiež radšej volil 2,0 HDi. Sa mi tozdá lepší motor pre ťažkú 407 SW. To je môj názor.

[upravil dne 3/4/12 21:16 od Martinsk]

Odesláno
Momentálne jazdí manželka 90% mesto za 6,1 podľa natankovanej nafty a najazdených kilometrov. Osobne by som tiež radšej volil 2,0 HDi. Sa mi tozdá lepší motor pre ťažkú 407 SW. To je môj názor.

to moturek asi nebude mit manzelku moc rad, kdyz s tim jezdi za 6.1 po meste

chudak HDIcko

Odesláno
Tak to bude praktik, ale v tom případě bych být tebou předtím zkusil požádat někoho z členů o to si jeho auto poslechnout a projet.

Tak nebude mit cas v dny kdy mam cas ja. Zitra na to pojedu kouknout s otcem a pripadne vyzkousim ten autorizak. Ma to v sobe dost vybavy navic, zptak mi alespon neco rekne VAG.

Odesláno

Martine, dekuji za predchozi nabidku. Mam te v zaloze.

Kazdopadne uz jsem tak nejak na 99% rozhodnutej pro tu 1.6.

Odesláno

Koblih69: covece, chodis ty nekdy spat?? :D Ty jsi tu pecenej varenej. No tak mi to alespon zkontrolujou na rampe, jestli drzi kola a nekde to nech*ije, ne? :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...