Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim asi tyden se mi ozyva bouchani jakoby z predni napravy. Mel sem i vuli na tahle rizeni, ale ta je vymenena-vule zmizela ale bouchani ne... je to takovej zvuk jako kdyby bylo neco volnyho. Jak kdyby dva plechy o sebe bouchali. Auto bylo v servise a na nic se neprislo. Dnes sem na to koukal a kdyz chytnu pruzinu tlumice, tak ma nahore vuli(na pootoceni) asi 1cm. Pokud s tim jebu rukou tak zda se ze to mlati ze by to mohlo byt ono. Na druhem kole to same ale jde s ni pootocit vic ztezka. Ma to mit takovouhle vuli? Nejsem automechanik a vubec nemam predstavu jak tam to ulozeni funguje. Ale chci se zeptat na tu vuli jestli je to normalni, protoze tu mame jeste jine auta a kdyz beru rukou za pruzinu, tak se ani nehne diky.

Odesláno

Tak sem k tomu jeste neco nastudoval a zkusil podle rady ze kamos tocil volantem a ja dal ruku na pruzinu. Mela by se asi otacet plynule? U te moji v ni lupe. Ale na obou stranach. Na prave ale vic. Je tedy mozne ze by byly spatne jen loziska ulozeni? Delalo by to pak rachot pri prejizdeni nerovnostech? Nebo spise cele ulozeni?

Odesláno

jo měli by se točit plynule jsou načatý a může a nemusí prasknot pružina,ted to řeším na svý 406,ale je to ranec,vyměnit určitě to gumové uložení+ložisko!:papa

Odesláno

Mne to praska tiez pri otacani volantu ale iba ked je sucho a teplo a motor je vyhriaty. Za jazdy je klud. Vymenil som komplet horne ulozenie na oboch stranach ale pocas tepla praskanie stale. Tak neviem

Odesláno

Zdravim.. tak dnes sme u kamose sundali tlumice a loziska v ulozeni byly v rozkladu... gumy zdaly se v pohode. Tak jen loziska skf z autokelly za 900 po sleve obe dve:) lupani pri otaceni volantu je pryc a to bouchani bylo zpusobeno kvuli povolene matce v drzaku stabilizatoru. Porad to bouchani slysim ale o 80% mene po tom dotazeni, takze nejspis se tim jak se tam mlel uz nacal. Jinak vyndani tlumice docela v pohode. Odpojili sme poloosu, rameno, rizeni a stabilizator. Potom stahli pruzinu, povololi trem a sklepli ho z tlumice, potom povolili tlumic ze zhora a sel krasne ven, nic sloziteho.

Odesláno

Zrovna se na to taky chystám.. v Peugeotu mi říkali že mě to příjde asi na 8500?- tak přemýšlím jestli je to nechám udělat.?? co myslíte chlapi??

není nějaký problém v tom že jsou to ty stavitelné tlumiče, a musí to po výměně na diagnostiku??:myslim:papa

Díky.

Odesláno

Ahoj no ja stavitelny nemam ale vyjde te to na 1000 kc plus tri hodiny prace... Po mych zkusenostech se mi ho uz nechce nikam davat.. nejenom ze usetris ale hlavne to sam s nejlepsim svedomim udelas :)

Odesláno

To jo, něco na tom bude, ale stejně potřebuji jejich diagnostiku, tak je to asi nechám zmáknout.. ptal jsem se u známého v servisu, a moc se mu díky těm stavitelným tlumičům do toho nechtělo, tak na tom asi něco bude..:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...