Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím,

mám dotaz, mám 406, plave na předek, když se rozjíždím, tak vpravo něco čvakne a mám celkem velkou vůli v řízení. poraďte co s tím, do servisu to nedám, po jejich opravě si to postupně měním vše znova, známí v servisu jsou na nic.

Odesláno

může to být čepy řízení a pokud ti to plave,tak ramena.Kdy ti to plave,když začneš prudce brzdit tak auto musíš honit volantem po silnici ? nebo když sou tam vyjetý koleje,tak to začne tahat do stran?Jestli jo,tak jsou to ramena.;)

[upravil dne 28/3/12 08:23 od 222johny222]

Odesláno

ještě jsem zapoměl dodat, že když přidám plyn, tak to táhne do leva a když pustím plyn, tak to zase cukne do prava. známý mí říkal, že to je na 90% homokinetický kloub, ale raději se chci ještě poradit než se do něčeho pustím

Odesláno

mě to cvakne když se rozjíždím, ale zkusím to s tím plným rejdem jen se bojím toho, abych do toho nemusel narvat miliony

Odesláno

tak to jsi mě nepotěšil :) ale ještě bych potřboval poradit s tím, že když přidám plyn, tak to táhne do leva a když plyn pustím, tak to cukne zase do prava, nevíte co by to mohlo dělat?

Odesláno

dufam ze nevadi ze sa pridam..ja mam podobny problem. moje auto ide dobre netaha pri rozbiehani ani pri brzdeni.. cepy mam nove aj tycky riadenia.. ale ked idem po rovine a na ceste su vyjazdene kolaje tak mi do nich auto zatiahne same.. niekedy mam pocit ze musim bojovat s volantom:myslim.. satci aby boli male kolaje skoro ani nebadatelne.. co s tym?

[upravil dne 28.3.2012 11:02 od banan1987]

Odesláno

flexa? to je můj dobrý kamarád, použil jsem jí, když jsem po mechanikovi měnil stabilizační tyčky vzadu, takže s tím problém nemám, ale jestli si dobře pamatuju, tak je to na 17 klíč a jde to chytit z obou stran, golou a otevřenou 17tkou (možná 19tka)

banan1987: tvůj problém bych nijak neřešil, koleje jsou koleje, když do nich zajedeš, tak to s tebou bude házet i kdyby jsi měl nové auto a je to taky závislé na šíři kol, čím širší kola, tím větší pravděpodobnost, že se dostaneš na hranu vyjeté koleje a zase ti to cukne s autem

Odesláno
dufam ze nevadi ze sa pridam..ja mam podobny problem. moje auto ide dobre netaha pri rozbiehani ani pri brzdeni.. cepy mam nove aj tycky riadenia.. ale ked idem po rovine a na ceste su vyjazdene kolaje tak mi do nich auto zatiahne same.. niekedy mam pocit ze musim bojovat s volantom:myslim.. satci aby boli male kolaje skoro ani nebadatelne.. co s tym?

[upravil dne 28.3.2012 11:02 od banan1987]

S tou šířkou kol je to pravda. Já nikde vůle nemám a dělá mi to taky. :papa

Odesláno

ved to .. ani ja nemam volu ale robi mi to... podlozky som spredu vybral tak sa to trochu zmiernilo... asi to budem musiet rozdychat..

Finy ja flexou tiez povolujem vsetko co nejde klucom.. to je univerzalny pomocnik..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...