FiFa_cze Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Tak tak, volant s vakem není vždycky hnusnej A před 15ti lety jezdilo o dost míň aut, o dost pomaleji, byla menší nehodovost a hlavně si myslím, že každej mladej auto neměl. Nejde o to, že by ses měl bát, že nabouráš, ale v zimě je to peklo a když vyletí nějáky hovado ze zatáčky a dostane smyk a trefí tě, tak si myslím, že za ten airbag budeš rád. Tím chci říct, že tu nehodu nemusíš způsobit ani ty. A s těma konektorama na airbag, mě to dělalo ve 106ce taky, že svítila kontrolka a byl špatnej kontakt pod sedačkou. Jsou tam takovy oranžovy konektory. Nevím jak je to u 206ky, ale stačilo stříknout kontaktol a bylo po problému. Citovat
The_DoctoR Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Semiš volant jedině OMP,SPARCO,RRS či MOMO. Milano racing kvalita zpracování nic moc:( Navíc má tendenci se kroutit. Ale za ty peníze co chceš Já osobně bych šel aspoň do RRS. Citovat
ericc64 Odesláno 3. prosinec 2012 Autor Odesláno 3. prosinec 2012 Co mam k tou este dodat , kto sa boji, nech nesada za volant ... Tie konektrory pod sedackou som samozrejme pozeral ... Vystriekalo sa to a nepomohlo , cize problem bude niekde inde ... Tak SPARCO, MOMO a podobne volanty stoja omnoho viac a tolko by som nebol ochotny dat za volant takze to neriesim ... Kvalita spracovania mi bohate postacuje, nevidim na nom nic zle a ako hovoris, za tie peniaze A co sa tyka OMP , povodne som chcel kupit tento OMP http://www.race-shop.sk/shop/10-interier-a-bezpecnost/31-volanty/odsadeny-3-ramenny-semisovy-volant a ked sa pozriem na ten obrazok, tak pochybujem ze je na tom kvalitou nejako lepsie , kedze vyzera uplne taky isty , jediny rozdiel je ten ze ma v strede ine logo A ci bude mat tendenciu sa krutit ukaze az cas, ale pochybujem , nejazdim s autom rally , ze by som s volantom krutil ako sialeny Citovat
The_DoctoR Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Tenhle OMP je Fake!! Není to original;) Original poznáš hned na první pohled;) Njn v dnešní době co není padělek co:bojim http://www.race-shop.sk/shop/10-interier-a-bezpecnost/31-volanty/odsadeny-3-ramenny-semisovy-volant Citovat
The_DoctoR Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 http://www.clubgti.com/showthread.php?233594-Fake-steering-wheels Citovat
The_DoctoR Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Dalo by se říct že je to Replica OMP Corsica no. Citovat
ericc64 Odesláno 3. prosinec 2012 Autor Odesláno 3. prosinec 2012 Cina spravi kopiu zo vsetkeho preto asi aj stoji 45€ ... Je to uz vlastne jedno, mam tento Milano, tak bude Milano Uvidi sa casom ... Citovat
The_DoctoR Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 tjn. Tak určitě ti Milano nějakej čas vydrží Ale stejně v budoucnu půjdeš do něčeho lepšího:) Citovat
ericc64 Odesláno 3. prosinec 2012 Autor Odesláno 3. prosinec 2012 Zatial vydrzi ak sa nestane toto z neho :D Citovat
ericc64 Odesláno 4. prosinec 2012 Autor Odesláno 4. prosinec 2012 Dnes sa islo na upravu volantu Nalepku mam doma, ale nie je podla mojich predstav, dam si vyrobit zase inu , cize to sa doriesi neskor. Rozhodol som sa volant strieknut ,striekol sa cely volant + aj stred do ciernej matnej farby ... + vymena srobov za tvrde antikorove , pretoze tie co boli k tomu boli z blata Neskor finalne foto ... Citovat
P.dawe206 Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 to by se mi taky libilo ale mam strach bez toho airbagu :-( Citovat
ericc64 Odesláno 4. prosinec 2012 Autor Odesláno 4. prosinec 2012 Kazdeho vec Takze nakoniec sa volant spravil do finalnej podoby , nalepka sa nepouzila a vymyslelo sa to inak ... S vysledkom som spokojny Citovat
safi1 Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 No je to zaujimave aj sa mi to pači Inac kde sa da zohnat to kozene co mas na budikoch ta kaplička ? Citovat
ericc64 Odesláno 4. prosinec 2012 Autor Odesláno 4. prosinec 2012 Mne sa to tiez paci a nelutujem toho ze som dal povodny volant prec Ta kaplicka sa dava tusim iba na RC ( ak sa nemylim ) takze by si si ju musel zohnat z RC Citovat
Tom_206 Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 Předtím se mi ten volant osobně líbil víc, teď to působí na mě moc lacině, jako taková hračka Ale každý máme jiný vkus Jinak ta kaplička se dávala jen do RC Citovat
winco Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 volant sa mi hodne moc páči a aj ten červený čo dával cinic je viac ako super ......len do náby by so asi viac zainvestoval a dal tam tú odopínaciu ako majú rally, a vyťahoval by som z auta volant, lepšie ako defendlock Citovat
ericc64 Odesláno 4. prosinec 2012 Autor Odesláno 4. prosinec 2012 Tom_206: Asi ti vadi ten krikalivy cervene stred , lebo inak sa moc na nom nezmenilo . Povodne ten stred mal byt uplne inak, lenze zase sa to skomplikovalo Ta nalepka co som mal nesla len tak jednoducho nalepit, kedze to plexisklo je oble a neni to rovna plocha . To som ju chcel lepit z vonkajsej strany ... Tak som sa rozhodol ze kaslat na nalepku a strieknem cely stred do cierna a bude cely stred cierny. Lenze co sa stalo ? Ta farba mi to plexisklo popukala, ostali v nom jemne puklinky , neviem ci ta farba to plexisklo rozozrala alebo co Vyzeralo to otrasne, cisa sa muselo vymysliet nieco ine ... Potom sa cely ten stred, hukacka rozobrala ... A samozrejme ze sa to malo rozobrat hned , lebo ten povodny napis Milaro Racing bol len kusok papiera z druhej strany toho plexiskla , cize stacilo mi len miesto Milaro Racing napisu tam vlozit moju nalepku a bolo by to finito original . Neostavalo mi teda uz nic ine, len ten stred nejako prekrit, no a prekryl som ho tak ako na foto nic lepsie ma uz nenapadlo ... V skutocnosti to vyzera lepsie ako na foto , je to blba fotka s bleskom ... winco: Ten naboj sa neskor doladi . Na tomto sa asi toho moc spravit uz neda, kedze je maly, cize to vidim asi na kupu orig. naboja na 206 Alebo jedine namontovat nan nejaky vacsiu ty umelu krytku, nech zakryje tu dieru ... Hej su aj odopinace naboje, ale tak naco by mi taky bol , co si odpopnem volat a co s nim ? Volant do vacku nedam P.dawe206: Citovat
The_DoctoR Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 Volant docela pěkný..Už to nevypadá na Milano Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.