Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak tak, volant s vakem není vždycky hnusnej :) A před 15ti lety jezdilo o dost míň aut, o dost pomaleji, byla menší nehodovost a hlavně si myslím, že každej mladej auto neměl. Nejde o to, že by ses měl bát, že nabouráš, ale v zimě je to peklo a když vyletí nějáky hovado ze zatáčky a dostane smyk a trefí tě, tak si myslím, že za ten airbag budeš rád. Tím chci říct, že tu nehodu nemusíš způsobit ani ty. A s těma konektorama na airbag, mě to dělalo ve 106ce taky, že svítila kontrolka a byl špatnej kontakt pod sedačkou. Jsou tam takovy oranžovy konektory. Nevím jak je to u 206ky, ale stačilo stříknout kontaktol a bylo po problému.

Odesláno

Co mam k tou este dodat , kto sa boji, nech nesada za volant ;) ... Tie konektrory pod sedackou som samozrejme pozeral ... Vystriekalo sa to a nepomohlo , cize problem bude niekde inde ...

Tak SPARCO, MOMO a podobne volanty stoja omnoho viac a tolko by som nebol ochotny dat za volant :) takze to neriesim ... Kvalita spracovania mi bohate postacuje, nevidim na nom nic zle a ako hovoris, za tie peniaze :) A co sa tyka OMP , povodne som chcel kupit tento OMP http://www.race-shop.sk/shop/10-interier-a-bezpecnost/31-volanty/odsadeny-3-ramenny-semisovy-volant a ked sa pozriem na ten obrazok, tak pochybujem ze je na tom kvalitou nejako lepsie , kedze vyzera uplne taky isty , jediny rozdiel je ten ze ma v strede ine logo :) A ci bude mat tendenciu sa krutit ukaze az cas, ale pochybujem , nejazdim s autom rally , ze by som s volantom krutil ako sialeny :)

Odesláno

Dnes sa islo na upravu volantu :)

Nalepku mam doma, ale nie je podla mojich predstav, dam si vyrobit zase inu , cize to sa doriesi neskor.

Rozhodol som sa volant strieknut ,striekol sa cely volant + aj stred do ciernej matnej farby ... + vymena srobov za tvrde antikorove , pretoze tie co boli k tomu boli z blata :D

imag1468a.jpgimag1470q.jpg

Neskor finalne foto ...

Odesláno

Předtím se mi ten volant osobně líbil víc, teď to působí na mě moc lacině, jako taková hračka :) Ale každý máme jiný vkus :)

Jinak ta kaplička se dávala jen do RC :papa

Odesláno

volant sa mi hodne moc páči :) a aj ten červený čo dával cinic je viac ako super :)......len do náby by so asi viac zainvestoval a dal tam tú odopínaciu :) ako majú rally, a vyťahoval by som z auta volant, lepšie ako defendlock :D

Odesláno

Tom_206: Asi ti vadi ten krikalivy cervene stred , lebo inak sa moc na nom nezmenilo . Povodne ten stred mal byt uplne inak, lenze zase sa to skomplikovalo :D Ta nalepka co som mal nesla len tak jednoducho nalepit, kedze to plexisklo je oble a neni to rovna plocha . To som ju chcel lepit z vonkajsej strany ... Tak som sa rozhodol ze kaslat na nalepku a strieknem cely stred do cierna a bude cely stred cierny. Lenze co sa stalo ? Ta farba mi to plexisklo popukala, ostali v nom jemne puklinky , neviem ci ta farba to plexisklo rozozrala alebo co :roll Vyzeralo to otrasne, cisa sa muselo vymysliet nieco ine ...

Potom sa cely ten stred, hukacka rozobrala ... A samozrejme ze sa to malo rozobrat hned :roll , lebo ten povodny napis Milaro Racing bol len kusok papiera z druhej strany toho plexiskla , cize stacilo mi len miesto Milaro Racing napisu tam vlozit moju nalepku a bolo by to finito original . :grr

Neostavalo mi teda uz nic ine, len ten stred nejako prekrit, no a prekryl som ho tak ako na foto :) nic lepsie ma uz nenapadlo ... V skutocnosti to vyzera lepsie ako na foto , je to blba fotka s bleskom ...

winco: Ten naboj sa neskor doladi . Na tomto sa asi toho moc spravit uz neda, kedze je maly, cize to vidim asi na kupu orig. naboja na 206 :) Alebo jedine namontovat nan nejaky vacsiu ty umelu krytku, nech zakryje tu dieru ... Hej su aj odopinace naboje, ale tak naco by mi taky bol , co si odpopnem volat a co s nim ? Volant do vacku nedam :D

P.dawe206: ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...