Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

pipistrel To by som nebol ja , choroba :D

wojtěch Divne ?

čakom Myslis tuto ?

48907255.jpg

By ericc64 at 2012-06-05 79785475.jpg

By ericc64 at 2012-06-05

Vyzera to az tak zle ? :myslim

Podla mna to nevyzera uplne zle a na mojom cervenom by to bolo este lepsie :) Aj ked toto vyzera skor ako pochromovane :myslim ...

[upravil dne 5/6/12 14:06 od ericc64]

Odesláno

čao, prohlíd sem tvý vlákno. červenej drak fakt pěknej, dobře si koupil. Asi je to hezky živý co:) sem čekal, že dáš ty Atlantisy do bílý, taková kombinace je, podle mě, moc fešná;) a jako většina tady bych ty kola neleštil, možná by to vypadalo dobře, proč ne, ale myslim, že by to auto celkově ztratilo tu dravost... kdo ví, rozmejšlej:D

Odesláno

ma.zek Je to celkom zive oproti autu co som mal predtym ( Toyota Paseo 1.5 - 90 PS ) :D ... Tie kolesa este uvidim ... Premyslam ...

ygnor206 Hej, biele kolesa pasuju skoro vsade ... Bolo by to aj podstatne lacnejsie ich dat do biela ako vylestit ...

safi1 Tiez si myslim ze by to nevyzeralo zle :) Este mam cas na rozmyslenie ...

Dnes sa zacali robit mensie opravy , atd ...

imag0462f.jpg

By ericc64 at 2012-06-06

imag0463u.jpg

By ericc64 at 2012-06-06

imag0466hb.jpg

By ericc64 at 2012-06-06

imag0468w.jpg

By ericc64 at 2012-06-06

imag0469j.jpg

By ericc64 at 2012-06-06

- boli trochu vylestene hmlovky a predne svetla ( lestiacou pastou )

- zadny tlmic vyfuku bol komplet natreny striebrenkou na vyfuk ( foto neskor )

- predny naraznik je zospodu prasknuty na dvoch miestach, tak sa vyrobila vystuha a prinitovala sa na danom mieste

- nastriekane \"oko na tahanie\" na cierno

- rozobrate listy zo strechy a pripravene na striekanie

a este nejake malickosti , zajtra sa pokracuje ....

Nahovoril som mojho mechanika ( Otec ) :D aby sme sa pustili este predtym ako pride podvozok, do znizenia zadnej napravy ... Viem ze tu na fore to bolo niekde spominane, ze ako na to , idem to tu kdesi najst a prestudovat ... Pustime sa hadam do toho :)

Nahodil som na auto zimne pneu , zajtra idem davat Atlantisy vyzut ... Pondelok objednavam tie nove letne pneu ( este stale neviem ake , asi tie Barumky ) .... Medzicasom som objednal aj skrite ventilky , takze tie sa nahodia na Atlantisy :) Objednala sa aj kratka antena ...

Chystam sa este nabehnut do Peugeota a objednat tych stredovych levov na Atlantisy , ktore mi chybaju a tak isto by som rad objednal ( ak to tam kupim ) tie krytky na sroby , lebo mi ich par chyba a su polamane ...

imag0420x.jpg

By ericc64 at 2012-06-06

Caka ma este vymena :

- sviecky

- zadne svetla

- rozvody

A co ja viem co este ....

:papa

[upravil dne 6/6/12 22:24 od ericc64]

Odesláno

Ako si dal prosím ťa dole tie lišty zo strechy ??? Ako na to aby som vedel pretože by som ich aj ja rád dal nalakovať keďže sú už dosť matné(vypálené) slnkom...:grr Vďaka ty ;)

Odesláno

lacek206 Ta lista tam je len normalne nasadena, nemal som ju ani prisrobovanu ani ziadno zacvaknutu , normalne som ju len silou potiahol a isla pekne dole :)

Vyfuk nahodeny ...

imag0481.jpg

By ericc64 at 2012-06-07

Lista nahodena ...

imag0470z.jpg

By ericc64 at 2012-06-07

Vyhodil som ten blby ramik pod SPZ ... Kupil som v Baumaxe extra silnu obojstrannu pasku , je aj do - 20 C ... Hadam to nieco vydrzi a SPZ nestratim :D Ako je to s vrtanim do SPZ na Slovensku ? Moze sa ci nemoze sa do nej vrtat , ze by som dal do nej 2 sroby , pre istotu aby neodpadla ... Niekto hovori ze sa nemoze vrtat do tychto novych SPZ , niekto ze moze , kvoli kradezi ...

Ako to teda je ? Vie niekto ? :)

imag0478x.jpg

By ericc64 at 2012-06-07

imag0479r.jpg

By ericc64 at 2012-06-07

Disky uz su nachystane na lestenie / striekanie :)

imag0477xz.jpg

By ericc64 at 2012-06-07

Zatim :papa

Odesláno

Paska by to mala udrzat ,,, ma nosnost 1kg/10cm / .... +90C/ -20C ... Je to znacka TESA na vonkajsie pouzitie , zelenej farby ... 5m = 16€ :grr Cez leto to urcite udrzi, toho sa nebojim , horsie to bude v zime , ale kedze je do - 20C , budem jej doverovat :D Zatial vrtat nikde nic nebudem ... Co som guglil , tak pisali ze pouzili podobnu pasku z Baumaxu a drzalo to ako sproste , museli potom SPZ podrezat aby ju dali dole , takze :)

Nechal som sa inspirovat tu kolegom Rejty-m ... Idem zhanat zaslepku na antenu z felicie a pojde prec aj zadny stierac , vyzera to lepsie bez neho :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...