Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

kamarád um í Kayaba stelovatelné tuhostně....za dobrou cenu..je zde i na foru...:)napis zpravusoukromou kdybys měl zájem_:ú

Odesláno

BBS som dal na inzerat, predam ich :) Keby nahodou niekto chcel , tak SZ ... Nechavam Atlantisy ...

Vcera doslo nove radio , konecne to hra ako ma , aj subik :mrk

img0237x.th.jpg img0242rr.th.jpg

Rozhodol som sa pre Pioneer DEH-4300UB ...

Odesláno

Dnes sa nahadzovali nove LED do parkovaciek a na SPZ ... Mozno ze by to chcelo este s viac SMD ( ako 4 ) , ale svieti to dostacujuco :)

imag0409he.th.jpg img0252gg.th.jpg img0250g.th.jpg

:papa

[upravil dne 11/5/12 21:47 od ericc64]

Odesláno

Pokial sa teda da sklo vycvaknut, tak neni o com ... Diky za info Rejty ;)

Chlapi ... naskytla sa mi moznost ( zatial len teoreticka ) vymenit moje narazniky za orig. narazniky z 206 GT ...

Osobne sa mi tie narazniky pacia viac ako moje :) samozrejme vo farbe nebudu, takze by som si ich musel dat striekat ... cca 200e .... samotna vymena by bola zadarmo ...

ist do toho ci nie ? :myslim.... ja som skor za ANO , akurat ze potom bude auto z vonku skor vyzerat ako GT a nie RC ...

Odesláno

Mně se moc GT nelíbí, snažil bych se zachovat vzhled RC... ale pokud se ti líbí, tak to neřeš a kup si je a pro jistotu si nech i tyhle origo z RC, při případným prodeji se budou hodit :)

Odesláno

Tom_206: orig. narazniky z RC by som si nenechal, kedze by islo o vymenu ...

čakom: Nevies kde sa daju tie znaky levov kupit, zohnat ? nikde som to nevidel ...

pipistrel: :D , vidim ze ma od toho odhovarate, tak sa na tu vymenu vykaslem asi ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...