Bobr200 Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 Ahoj lidi prosím o info k diagnostické zásuvce mám 407 sw r.v 2007 prosím kde jí najdu a jaký kabely a software k tomu potřebuju. předem děkuji za odpověd. Citovat
elton Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 Najdeš ji v kastlíku mezi sedadly, v přední části. Citovat
Dančák Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 Najdeš ji jak píše elton a potřebuješ k tomu software PP2000 a na citroen lexia3 nebo novější Diagbox, kde jsou oba tyto softwary, a hardware si musíš koupit stejně tak jako by sis měl koupit i software, jedná se ale o čínu.....pokud to potřebuješ jen napojit a něco nastavit apod. tak na fóru někoho seženeš kdo ji má a umí s ní, ono diag. ti je k ničemu když s ní nebudeš umět, aneb dobrý sluha, ale zlý pán!!! Více TADY [upravil dne 27/3/12 12:02 od Dančák] Citovat
adam.bogocz Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 no potřebuješ k tomu Peugeot Planet 2000 (PP2000) a kabel např. Lexia 3... pokud se spokojíš s Čínou, tak to vychází od 3000 kč třeba na ebay.com ... podle toho že netušíš co je k tomu třeba, tak hádám že jsi to ještě neviděl a nepracoval s tím, tudíž hodně štěstí ať si pak nepoškodíš ŘJ, z toho co jsem slyšel to není tak těžké... mě např. v ofic pežo servise totalně doprasili na dia auto, když jsem chtěl \"banalni\" operaci Koukák že Dančák to dopsal dřív než já .. no co, tak to nechám alespň vidíš že na to máme stejný názor [upravil dne 27/3/12 13:06 od adam.bogocz] Citovat
Bobr200 Odesláno 28. březen 2012 Autor Odesláno 28. březen 2012 Díky moc za info a rady. Jde mi jenom o mazaní hlášek a nastavení! Tak si myslím že to zvládnu!! Eště bych se chtěl zeptat začalo mi hlásit kontrolu hladiny oleje když jsem se podíval na měrku tak jsem zjistil že tam olej je . Jsou tam na té měrce 4 risky a já jsem mírně pod druhou od konce myslíte že bych měl dolejt a hláška bude pryč?? Díky Citovat
fifi Odesláno 31. březen 2012 Odesláno 31. březen 2012 chlapi a má to aj nejaký šlabikár, ako s tým robiť?, softw mi príde s hardverom, či ho musím niekde stiahnuť...ak áno, tak kde? Citovat
adam.bogocz Odesláno 31. březen 2012 Odesláno 31. březen 2012 no slabikár jen v serviceboxu... ale pro ty co mají placený přístup.. ale samotné PP je anglicky i česky.. Citovat
Dančák Odesláno 31. březen 2012 Odesláno 31. březen 2012 Záleží od koho si to objednal, ale měl by přijít soft i s hard, ale manuál k tomu opravdu nikde není:D je to profesionální diagnostika s kterou by měly dělat jen náležitě poučený servisáci který choděj na školení, takže buďto na to přídeš sám nebo pokud si to u nikoho ani neviděl tak se do toho radši ani nepouštěj, je to dobrý sluha, ale zlý pán, jde s tím po pár špatných kliknutích klidně smazat jednotka apod., takže dávej bacha co děláš a nepouštěj se do ničeho o šem nemáš páru, jinak vše okolo toho se dočteš TADY Citovat
bart.lbc Odesláno 31. březen 2012 Odesláno 31. březen 2012 Díky moc za info a rady. Jde mi jenom o mazaní hlášek a nastavení! Tak si myslím že to zvládnu!! Eště bych se chtěl zeptat začalo mi hlásit kontrolu hladiny oleje když jsem se podíval na měrku tak jsem zjistil že tam olej je . Jsou tam na té měrce 4 risky a já jsem mírně pod druhou od konce myslíte že bych měl dolejt a hláška bude pryč?? Díky rysky jsou na merce min a max tak jestli mas pod tou spodni tak mas malo oleje a stim by mohlo souviset to hlaseni- Citovat
godzilaTO Odesláno 29. duben 2012 Odesláno 29. duben 2012 pani chcel by som sa spytat ci tu najdem niekoho z original diagnostikou v malackach popripade v uzkom okoli? Citovat
godzilaTO Odesláno 29. duben 2012 Odesláno 29. duben 2012 dojel sem do Malacek ku kolegovi...mechanik sa nato pozrel a jasne turby je v pecku... ale śom vela riskoval, ako si mi aj pisal...som dosiel do malaciek a uz tam nezostalo vela oleja...proste odislo turbo a ostatne ktomu..zaujimave pre mna lajika bolo, ze auti iba netahalo a ako som presiel slovenske hranice tak az potom zacali vyblikovat kontrolky motora, hlasky o abgassstem defekt, ojazdene platnicky, chyba tempomatu, a ESP/ASR defekt... turbo vymenim za repas, uz sa na tom pracuje a potom pockam na Strakiho, a dam aj FAPko odstranit... Citovat
godzilaTO Odesláno 30. duben 2012 Odesláno 30. duben 2012 Marcel chcel som aj tebe zavolat, ale to by bola somarina aby si koli mne isiel do Malaciek s dia... no co uz ..sa stalo..caka to kazdeho..skor ci neskor...dufam, ze toto zase bude na dlhu dobu vystarane...uvidime ako to dopadne...: xvul Citovat
straki007 Odesláno 30. duben 2012 Odesláno 30. duben 2012 Zeptej se clena Dancul ID jak to mze dopadnout:D:D Citovat
Joozino Odesláno 25. únor 2013 Odesláno 25. únor 2013 niekto z BA a ma pp2000 ??? potreboval by som odblokovat USB Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.