Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj lidi prosím o info k diagnostické zásuvce mám 407 sw r.v 2007 prosím kde jí najdu a jaký kabely a software k tomu potřebuju. předem děkuji za odpověd.:)

Odesláno

Najdeš ji jak píše elton a potřebuješ k tomu software PP2000 a na citroen lexia3 nebo novější Diagbox, kde jsou oba tyto softwary, a hardware si musíš koupit stejně tak jako by sis měl koupit i software, jedná se ale o čínu.....pokud to potřebuješ jen napojit a něco nastavit apod. tak na fóru někoho seženeš kdo ji má a umí s ní, ono diag. ti je k ničemu když s ní nebudeš umět, aneb dobrý sluha, ale zlý pán!!! Více TADY

[upravil dne 27/3/12 12:02 od Dančák]

Odesláno

no potřebuješ k tomu Peugeot Planet 2000 (PP2000) a kabel např. Lexia 3... pokud se spokojíš s Čínou, tak to vychází od 3000 kč třeba na ebay.com ... podle toho že netušíš co je k tomu třeba, tak hádám že jsi to ještě neviděl a nepracoval s tím, tudíž hodně štěstí ať si pak nepoškodíš ŘJ, z toho co jsem slyšel to není tak těžké... mě např. v ofic pežo servise totalně doprasili na dia auto, když jsem chtěl \"banalni\" operaci

Koukák že Dančák to dopsal dřív než já :D .. no co, tak to nechám :) alespň vidíš že na to máme stejný názor

[upravil dne 27/3/12 13:06 od adam.bogocz]

Odesláno

Díky moc za info a rady.:) Jde mi jenom o mazaní hlášek a nastavení! Tak si myslím že to zvládnu!! Eště bych se chtěl zeptat začalo mi hlásit kontrolu hladiny oleje když jsem se podíval na měrku tak jsem zjistil že tam olej je . Jsou tam na té měrce 4 risky a já jsem mírně pod druhou od konce myslíte že bych měl dolejt a hláška bude pryč?? Díky

Odesláno

Záleží od koho si to objednal, ale měl by přijít soft i s hard, ale manuál k tomu opravdu nikde není:D:D je to profesionální diagnostika s kterou by měly dělat jen náležitě poučený servisáci který choděj na školení, takže buďto na to přídeš sám nebo pokud si to u nikoho ani neviděl tak se do toho radši ani nepouštěj, je to dobrý sluha, ale zlý pán, jde s tím po pár špatných kliknutích klidně smazat jednotka apod., takže dávej bacha co děláš a nepouštěj se do ničeho o šem nemáš páru, jinak vše okolo toho se dočteš TADY

Odesláno
Díky moc za info a rady.:) Jde mi jenom o mazaní hlášek a nastavení! Tak si myslím že to zvládnu!! Eště bych se chtěl zeptat začalo mi hlásit kontrolu hladiny oleje když jsem se podíval na měrku tak jsem zjistil že tam olej je . Jsou tam na té měrce 4 risky a já jsem mírně pod druhou od konce myslíte že bych měl dolejt a hláška bude pryč?? Díky

rysky jsou na merce min a max tak jestli mas pod tou spodni tak mas malo oleje a stim by mohlo souviset to hlaseni-:myslim

• O 4 týdny později...
Odesláno

dojel sem do Malacek ku kolegovi...mechanik sa nato pozrel a jasne turby je v pecku...

ale śom vela riskoval, ako si mi aj pisal...som dosiel do malaciek a uz tam nezostalo vela oleja...proste odislo turbo a ostatne ktomu..zaujimave pre mna lajika bolo, ze auti iba netahalo a ako som presiel slovenske hranice tak az potom zacali vyblikovat kontrolky motora, hlasky o abgassstem defekt, ojazdene platnicky, chyba tempomatu, a ESP/ASR defekt...

turbo vymenim za repas, uz sa na tom pracuje a potom pockam na Strakiho, a dam aj FAPko odstranit...

Odesláno

:xvul Marcel chcel som aj tebe zavolat, ale to by bola somarina aby si koli mne isiel do Malaciek s dia...

no co uz ..sa stalo..caka to kazdeho..skor ci neskor...dufam, ze toto zase bude na dlhu dobu vystarane...uvidime ako to dopadne...: xvul

• O 9 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...