richmond Odesláno 25. březen 2012 Odesláno 25. březen 2012 Dobry den vospolok, Chcem sa spytat ci ste sa stretly s problemom zapachania paliva (benzin) v kabine? Mne sa zda ze ten zapach ide cez vetranie a nie ako netesnest palivovej nadrze. Subjektivne si myslim ze zapach zacne byt citit ak mnozstvo paliva v nadrzi klesne pod polovicu, nemoze byt niekde chyba v priestore motora? Ale aka? Neviem kde sa nachadza palivovy filter ze by som ho skontrolova? Dakujem za nazory, vas cas a snahu Citovat
Driver Odesláno 25. březen 2012 Odesláno 25. březen 2012 Zkus si přečíst TOTO, případně i vyhledat jiné příspěvky toto téma. Řešilo se to tu i u jinch modelů jako např. 306/406.... Citovat
richmond Odesláno 11. duben 2012 Autor Odesláno 11. duben 2012 Chlopy v aute je smrad po palive benzíne že by som si sirkou neškrtol. Išiel som kúpiť nový uhlíkový filter na výpary z palivovej nádrže, a chlopy v obchode mi vraveli že mám skontrolovať najprv hadičky medzi nádržou a filtorm, vraj sa to môže zacpať. 1, Moja otázka je či sa niekto s takýmto problémom stretol? 2, Kde sa nachádza tento uhlíkový filter??? v podbatníku na spolujazcovej strane alebo niekde inde??? Priestor v kabíne? ako je šuplík? 3, Kadiaľ vedú hadičky? už sa niekomu ucpali? 307 4, ak sa učpali dajú sa vymeniť opraviť alebo treba nové? Ďakujem za Váš čas a ochotu pomôcť. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.