Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No tak přeji šťastnou ruku. Já už vyzkoušel svíčky, filtry, přehrání softwaru, čidlo teploty, rozvody, ventily, zapalovací rampu, vstřiky a asi deset dalších nesmyslných pokusů, včetně zaklínání a hlavně proklínání:) a prostě NIC. Naštěstí mám docela dobrá vrátka do servisu, kde tyhle \"pokusy\" proběhly pouze za dá se říct režijní náklady. Jinak už bych se z toho asi pos... Hold si zvyknu na to že po nastartování, to začne po chvilce blbnout a pak se to zase srovná. Naučím se žít s takovým tím opovržlivým \"nóójo francouz\" a modlit se, aby to nezačalo koktat i za tepla.

Odesláno

Táák rampa to není měnil jsem ještě zadní tlumiče takže tu rampu k tomu udělal bohužel nic, pořád stejný ale mám dotaz když je to mezi 2200 a 2700 otáček tak to má takový hluboký zvuk jde to jakoby, buď z výfuku nebo někde ze svodů nevíte co by to mohlo být?

Odesláno

Tak, všechno jinak dneska to bylo zvedlý, dělal jsem to v garáži s kamarádem mechanikem ve výfuku díra nebyla jen tam byla netěsnost ve spoji (orpaveno), ale zvuk při otáčkách 2200-2700 stále takový pronikavý zvuk, jde to od svodů ale nepřišli jsme přesně co to je pač je to tam tak narvaný, že tam nejde vidět vůbec netuším čím to je v pondělí si nechám změřit ru kompresi ventilů ale stále to neřeší ten zvuk :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...