Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den,

mám dotaz ohledně mého peugeota 206 CC 2.0 16V, je problém při každém studeném startu, že asi 1-2 min. jede pouze na 3 válce po této době nebo při jízdě auto jede normálně na 4 válce v zimě se mi stávalo, že když bylo pod -5 auto vyblilo chybu diagnostiku motoru(antipollution fault a catalysm converter fault) a mělo to strašný bublavý zvuk, mezi katalyzátorem a středním dílem je miniaturní díra kape tama voda. Svíčky všechny filtry nový. Jestli to je rampou nevím....v servisu se do toho nechtějí pouštět pač mi řeknou, že je to peugeot a že toho může být víc je mi to jasný ale prostě mě to vrtá hlavou a chci to vyřešit pokud se s tím někdo setkal byl bych rád, kdyby někdo pomohl. Díky

Odesláno

Nejspíš máme stejný problém - stejné příznaky, stejný motor. U mě rampa nepomohla (vyzkoušeno výměnou z jiného auta). Poslední \"nápad\" je že by to mohla být škrtící klapka, ale nemám kde si ji vypůjčit a koupit novou, by mohl být docela drahej špás bez záruky úspěchu.

Odesláno

No tak těsnost výfuku je základ... jakmile se začne regulovat na lambdu tak musí být výfuk těsný, nicméně opět by to nebylo hned po startu... to neznamená, že tam nemáš víc vad.

Odesláno

jsem měnil před měsícem, jak říkáš uvidíme co rampa, krokový motorek není drahý, klapka se dá vyčistit, vyřešit to chci a netěsnost výfuku v tom spoju středního díli a katalyzátoru nějak vyřeším....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...