Vlado-77 Odesláno 23. březen 2012 Odesláno 23. březen 2012 Zdravim, chcem sa spytat na Vase nazory na predlzenie zaruky. Ci s tym ma niekto nejaku skusenost alebo ak je niekto priamo z Peugeotu ASO. Rozmyslam o tom ale su to riadne palky. Ide mi hlavne o rozdiel medzi OPTIWAY PREDLZENIE ZARUKY a OPTIWAY SERVISNA ZMLUVA co je vlastne predlzenie zaruky plus servisne prace a prehliadky (aspon tak tomu rozumiem). Jedna z veci co ma najviac zaujima (okrem toho ci to ma zmysel) je v druhej pcii zo servisnou zmluvou veta ktora je tam napisana: •Výmena dielov podliehajúcim opotrebeniu: zahŕňa prácu a diely Mam to chapat ze aj ked odide napr spojka s dvojhmotakom, tak to vymenia za free? Nizsie uvadzam dva obr z peugeotackej stranky s cenami uz na 407 aby ste nemuseli klikat po linkoch. Fakt by som sa chcel nieco dozvediet od Vas, lebo je jasne ze reklama a papier znesu vsetko. Vopred dikes. Citovat
Vlado-77 Odesláno 23. březen 2012 Autor Odesláno 23. březen 2012 Predlzena zaruka + servisna zmluva: Citovat
pyrone Odesláno 23. březen 2012 Odesláno 23. březen 2012 je to supa, ale asi by som na tvojom mieste premyslal nad druhou moznostou. neviem kolko km nabehas rocne ale si pozri co vsetko v tom je... Citovat
Marcel00 Odesláno 23. březen 2012 Odesláno 23. březen 2012 ja by som bral len zaruku na 5 rokov. ten priplatok co mas v druhom bode je zive sialenstvo. budeme brat aj my na 308micku len zaruku 5r alebo 100t km. pochybujem ze by si ten doplatok na servis realne vyuzil/vyuzijes. kukni aj tu, mozno nieco pomoze [upravil dne 23/3/12 19:06 od Marcel00] Citovat
Vlado-77 Odesláno 23. březen 2012 Autor Odesláno 23. březen 2012 chlapi dikes. pravdupovediac rozmyslal som o tom druhom lebo tam je aj ten servis do 140tis km. Rozmyslam o tom lebo mal som skusenost so spojkou a dvojhmotakom ked som to dal robit v ASO a stalo ma to okolo €1000. Preto som sa aj pytal na tu vetu \"ze menia aj suciastky ktore sa opotrbuvavaju\". Este je tam dalsia vec. V Polsku som pozeral a su na to ine podmienky. Napr ta druha zaruka + servis je takisto na 60 mesiacov ale priebeh do 200tis km. A co je teda najvacsia zmena je ze v PL sa musim rozhodnut pre predlzenie zaruku pocas 1.roku zaruky a priebeh musim mat do 30tis km. Na SK je to pocas prvych 2 rokov a priebeh do 40tis. Dalsia vec je ci ked som kupil auto v PL ci si mozem predlzit (kupit) zaruku na SK, co by mi teda vyhovovalo viac. Este pokial ide o tu druhu variantu (drahsiu so servisom), myslim ze tam su aj prehliadky a vymena oleja za free, co je tiez nejaka uspora (okrem istoty ze mi vzdy vymenia vsetko), lebo pri kazdej prehliadke pocas zaruky sa platia nemale peniaze. Ja mam teraz 4200km a chcem ist menit olej a filter oleja. Uz mi zhlasili ze to bude okolo 400PLN co je €100. Kebyze fakt zistim ze to mozem dokupit na SK a ze je v tom fakt zahrnute vsetko ako pisu (casti ktore sa opotrebuvavaju), comu rozumiem ako casti jak spojka, capy, tycky riadenia, dvojhmotak apod, tak by som snad zaplatil aj tych brutalnych €3800. Ale znamenalo by to mat 5 rokov fakt vsetko na haku. ja urobim od 20-30tis km rocne. Citovat
MatrixChose Odesláno 23. březen 2012 Odesláno 23. březen 2012 Podle mýho, co jsem tak viděl tady, v rodině, na firmě, tak nejvíc by člověk vydělal, kdyby do autorizáku vůbec nejezdil.... Citovat
Vlado-77 Odesláno 23. březen 2012 Autor Odesláno 23. březen 2012 to je fakt, ale plati to hlavne ked je auto po zaruke. To bol moj pripad ked som si kupil v 2007 prvu 407mu a ta mala kralovsku starostlivost. Este aj posranu ziarovku som bol menit v ASO, takze som asi trhol vsetky rekordy. Stalo ma to mrrrrrte penazi ale mal som dobry pocit ze moj pug je tip top. Citovat
Laďa Odesláno 23. březen 2012 Odesláno 23. březen 2012 Tady máš postřeh jedno člena - ozzy1 k prodloužené záruce Vyňato z textu \" A s tou prodlouženou zárukou máme vlastní zkušenosti s Boxerem.Pokud se vám bude tatáž závada opakovat,třeba kotouče,dvouhmoťák atd, tak tu druhou si již opravíte.Peugeot vám toto neřekne ani nepřizná.\" [upravil dne 23/3/12 22:44 od Laďa] Citovat
uepepe Odesláno 23. březen 2012 Odesláno 23. březen 2012 podla mna je to zbytocne ak si zratas naklady ktore budes mat pri rocnej zatazi cca 1x vymena oleja a filtrov (ktore si mozes priniest svoje a ak budu splnat specifikaciu tak musia ti ich vymenit ako keby dali svoj material) a tieto veci vies kupit za dobre ceny (ja naposledy 5L oleja + 4 filtre za max 100€) ostava uz len otazka spojka, dvojhmota atd ale pokial sa to zabehne a do 2 rokov nepokazi tak uz len jedine zivotnostou to budes menit ale to neovplyvnis nijako Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.