Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, chcem sa spytat na Vase nazory na predlzenie zaruky. Ci s tym ma niekto nejaku skusenost alebo ak je niekto priamo z Peugeotu ASO.

Rozmyslam o tom ale su to riadne palky. Ide mi hlavne o rozdiel medzi OPTIWAY PREDLZENIE ZARUKY a OPTIWAY SERVISNA ZMLUVA co je vlastne predlzenie zaruky plus servisne prace a prehliadky (aspon tak tomu rozumiem).

Jedna z veci co ma najviac zaujima (okrem toho ci to ma zmysel) je v druhej pcii zo servisnou zmluvou veta ktora je tam napisana:

•Výmena dielov podliehajúcim opotrebeniu: zahŕňa prácu a diely

Mam to chapat ze aj ked odide napr spojka s dvojhmotakom, tak to vymenia za free?

Nizsie uvadzam dva obr z peugeotackej stranky s cenami uz na 407 aby ste nemuseli klikat po linkoch.

Fakt by som sa chcel nieco dozvediet od Vas, lebo je jasne ze reklama a papier znesu vsetko.

Vopred dikes.

Odesláno

ja by som bral len zaruku na 5 rokov.

ten priplatok co mas v druhom bode je zive sialenstvo.

budeme brat aj my na 308micku len zaruku 5r alebo 100t km.

pochybujem ze by si ten doplatok na servis realne vyuzil/vyuzijes.

kukni aj tu, mozno nieco pomoze

[upravil dne 23/3/12 19:06 od Marcel00]

Odesláno

chlapi dikes.

pravdupovediac rozmyslal som o tom druhom lebo tam je aj ten servis do 140tis km. Rozmyslam o tom lebo mal som skusenost so spojkou a dvojhmotakom ked som to dal robit v ASO a stalo ma to okolo €1000. Preto som sa aj pytal na tu vetu \"ze menia aj suciastky ktore sa opotrbuvavaju\".

Este je tam dalsia vec. V Polsku som pozeral a su na to ine podmienky. Napr ta druha zaruka + servis je takisto na 60 mesiacov ale priebeh do 200tis km. A co je teda najvacsia zmena je ze v PL sa musim rozhodnut pre predlzenie zaruku pocas 1.roku zaruky a priebeh musim mat do 30tis km. Na SK je to pocas prvych 2 rokov a priebeh do 40tis. Dalsia vec je ci ked som kupil auto v PL ci si mozem predlzit (kupit) zaruku na SK, co by mi teda vyhovovalo viac.

Este pokial ide o tu druhu variantu (drahsiu so servisom), myslim ze tam su aj prehliadky a vymena oleja za free, co je tiez nejaka uspora (okrem istoty ze mi vzdy vymenia vsetko), lebo pri kazdej prehliadke pocas zaruky sa platia nemale peniaze. Ja mam teraz 4200km a chcem ist menit olej a filter oleja. Uz mi zhlasili ze to bude okolo 400PLN co je €100.

Kebyze fakt zistim ze to mozem dokupit na SK a ze je v tom fakt zahrnute vsetko ako pisu (casti ktore sa opotrebuvavaju), comu rozumiem ako casti jak spojka, capy, tycky riadenia, dvojhmotak apod, tak by som snad zaplatil aj tych brutalnych €3800. Ale znamenalo by to mat 5 rokov fakt vsetko na haku.

ja urobim od 20-30tis km rocne.

Odesláno

to je fakt, ale plati to hlavne ked je auto po zaruke. To bol moj pripad ked som si kupil v 2007 prvu 407mu a ta mala kralovsku starostlivost. Este aj posranu ziarovku som bol menit v ASO, takze som asi trhol vsetky rekordy. Stalo ma to mrrrrrte penazi ale mal som dobry pocit ze moj pug je tip top. :D

Odesláno

Tady máš postřeh jedno člena - ozzy1 k prodloužené záruce

Vyňato z textu \" A s tou prodlouženou zárukou máme vlastní zkušenosti s Boxerem.Pokud se vám bude tatáž závada opakovat,třeba kotouče,dvouhmoťák atd, tak tu druhou si již opravíte.Peugeot vám toto neřekne ani nepřizná.\"

[upravil dne 23/3/12 22:44 od Laďa]

Odesláno

podla mna je to zbytocne ak si zratas naklady ktore budes mat pri rocnej zatazi cca 1x vymena oleja a filtrov (ktore si mozes priniest svoje a ak budu splnat specifikaciu tak musia ti ich vymenit ako keby dali svoj material) a tieto veci vies kupit za dobre ceny (ja naposledy 5L oleja + 4 filtre za max 100€)

ostava uz len otazka spojka, dvojhmota atd ale pokial sa to zabehne a do 2 rokov nepokazi tak uz len jedine zivotnostou to budes menit ale to neovplyvnis nijako

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...