z3rg Odesláno 3. květen 2005 Odesláno 3. květen 2005 Ahoj, teďko jak začlo trochu teplo (stačí i kolem 20C) tak mi Pažout špatně chytá, napodruhý je to většinou už ok. Možná mě napadla baterka, protože když jsem v zimě týden nejezdil tak mi to udělalo taky ... nebo že by svíčky ? Nějak si rozumně nedokážu vysvětlit, že ráno, kdy je celkem chladno nastartuje ok a odpoledne, kdy na to praží sluníčko se mu nechce ... A ještě jedna zajimavá věc, nastartoval jsem, a ručička otáčkoměru a rychloměru vyběhla na max, drželi se tam asi 5s a pak to spadlo dolu ... divný, nikdy jsem si toho nevšim. Citovat
JirkaV Odesláno 3. květen 2005 Odesláno 3. květen 2005 Chtělo by to začít tou baterkou - pokud ti po tydnu v zime sla dolu, tak jeji kapacita se zmensuje. Pokud mas udrzbovou tak dolit - pokud je treba. Jinak vycistit svicky ci koupit nove, vycistit kontakty na svickach s kabelama - pokud jsou na nich nejake oxidy, tak ty s teplem solidne pracuji. Potom bych hledal chybu na nejakem cidle ! Citovat
dj_rizek Odesláno 3. květen 2005 Odesláno 3. květen 2005 Muj nazor je vymenit svicky,kouknout na zapalovaci kabely,cidlo az jako posledni.Nicmene ty budiky muzou vylitnout kuli spatny kostre. Citovat
TITANa Odesláno 3. květen 2005 Odesláno 3. květen 2005 Vymenit snimac teploty chlad. kvapaliny co dava info do RJ a vycistit skrtiacu klapku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.