jarino1978 Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 Zdravím ! Dnes ma šlak skoro trafil. Hláška o prehriatom motore...Ešte že som bol už skoro doma. Kvapalina sa vyparila, nádržka ostala prázdna. Počkal som, nech motor vychladne, nalial novú , zahrial motor a opäť, teplota išla k 120 stupňov. Vybral som termostat, opäť som proces zopakoval, problém rovnaký. Dal som späť termostat, zopakoval proces a problém rovnaký. Ale... Po priložení ruky na chladič = chladič studený. Tlak v okruhu je, pretože ak otváram víčko, tak začne syčať a kvapalina vystrekuje von. Čo poradíte ? Odzvdušniť ? Kde sú zátky na odvzdušnenie ? Môže to niekto vyfotiť ? Alebo bude problém inde ? Vodná pumpa, tesnenie hlavy.... ??? Citovat
jarino1978 Odesláno 22. březen 2012 Autor Odesláno 22. březen 2012 Inak P307, 1,6 benzín, r.v. 2002... Citovat
jarino1978 Odesláno 22. březen 2012 Autor Odesláno 22. březen 2012 Sahary bežia v poriadku, problém je, že motor sa aj pri menšiej námahe prehrieva až dôjde k STOP-ke. inak mi to robilo posledné 2-3 dni, ale teplota išla maximálne na 100 stupňov ( aj pri vysokých otáčkach ) podľa budíkov, ale dnes, keď som používal klímu, tak to nejako zblblo a už to ide do maxima ( bez klímy ). Či to dnešné klímovanie nemalo nejakú súvislosť. Citovat
freew Odesláno 23. březen 2012 Odesláno 23. březen 2012 . [upravil dne 23/3/12 14:33 od freew] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.