Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím !

Dnes ma šlak skoro trafil. Hláška o prehriatom motore...Ešte že som bol už skoro doma.

Kvapalina sa vyparila, nádržka ostala prázdna. Počkal som, nech motor vychladne, nalial novú , zahrial motor a opäť, teplota išla k 120 stupňov. Vybral som termostat, opäť som proces zopakoval, problém rovnaký. Dal som späť termostat, zopakoval proces a problém rovnaký.

Ale...

Po priložení ruky na chladič = chladič studený. Tlak v okruhu je, pretože ak otváram víčko, tak začne syčať a kvapalina vystrekuje von.

Čo poradíte ? Odzvdušniť ? Kde sú zátky na odvzdušnenie ? Môže to niekto vyfotiť ? Alebo bude problém inde ? Vodná pumpa, tesnenie hlavy.... ???:myslim

Odesláno

Sahary bežia v poriadku, problém je, že motor sa aj pri menšiej námahe prehrieva až dôjde k STOP-ke.

inak mi to robilo posledné 2-3 dni, ale teplota išla maximálne na 100 stupňov ( aj pri vysokých otáčkach ) podľa budíkov, ale dnes, keď som používal klímu, tak to nejako zblblo a už to ide do maxima ( bez klímy ). Či to dnešné klímovanie nemalo nejakú súvislosť. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...