Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tak bohužel piskaní je stale vydrželo to nepiskat 30km:grr a pak to začalo znova sice už mín ale přece,a nejvíc hvizdaj když jsou ohřaty takže ješte zkusím vyměnit destičky a když ani to nepomuže tak si objednat ty kotouče a desky od TOM406.

Odesláno

Osobně na svojím coupé používám desky Ferodo DS2000 a kotouče Brembo a pískání žádný nemám..takže bych fakt zkusil vyměnit desky.

Odesláno

Y2K:na hdi my taky piskaly a po vyměne kotouču a desek od toma nic nepiska tak to nebude piskat ani tady je to přišerny když jedu po měste a chci si vychutnat zvuk motoru a vyfuku a přibrzdím tak se my chce zvracet:grr

Odesláno

No to bych nedělal... kdysi jsem na 106 taky daval plachtu, ale od te plachty a pofukujiciho vetriku mam pekne osoupanou strechu a okraje kde se dotykala plachta - kdyz prijedes a budes mit spinave auto, tak ten prach pod plachtou funguje jak smirglpapir... :bojim

[upravil dne 3/4/12 19:45 od Ducatista]

Odesláno

Jap píše ducatista, má pravdu.....já jsem takovou kdysi dával na motorku a ten samej efekt, nehledě na to když ta plachta zmokne tak jí z toho sundat je něco.....je těžká a nejde odlepit, nadával bych to na to, dávám ji třeba když to dlouho stojí v garáži aby se na to jen neprášilo-jinak ne, mimochodem moc pěkný coupátko!:super

Odesláno

Jak tak koukám na tu druhou fotku ohledně nástřiku vejfuku tak ten svár kolem dokola asi nebude originál že?:D aspoň že kvůli stk apod. neni zespoda....jak je na tom zvukově když se mu někdo podival na vnitřnosti?:mrk

Odesláno

jj nekdo ho vykuchal ale chechet asi ne takže asi nejakej němčour je tam pouze trubka takže žadny tlumení.proste zvuk jako bez koncaku,ale v nizkejch otačkach není vubec slyšet a když se přida tak se projevuje krasnym decentnim zvukem moc se mi ten zvuk libí.

Odesláno

hehe, no ten svar na vyfukovem tlumici je zajimavy. kazdopadne to neni moje dilo a jeho zvuk je proste dokonaly. krasne hromovy, ale ne otravny pri delsi jizde. z meho pohledu ideal. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...