Zdenas Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 čau, nevíte čím může být způsobené volné lanko u levé přední stahovačky? Měl jsem prasklý plastový jezdec a zamotané lanka v kolečku. Plastový jezdec jsem koupil nový, všechno sedí, jen je volné lanko tak o 2 cm. Když se namotá ještě jednou přes kolečko, tak už to zase nesedí. Příkládám fotku. Je možné, že tam něco chybí, ale nic mě nanapadá. Citovat
Zdenas Odesláno 21. březen 2012 Autor Odesláno 21. březen 2012 omlouvám se, tohle mělo patřit do tématu - Mechanismus stáhování oken. Omylem jsem založil nové téma. Citovat
Budhas Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Podle mě to máš špatně namotaný.... já když to dělal, tak mám ty pružiny co dosedají k motoru úplně zmáčknutý a když jsem to tím přípravkem nasazoval, tak to jde opravdu ztuha a hodně se to napíná. Ještě jednou zkontroluj namotání na kolečko... Citovat
Zdenas Odesláno 21. březen 2012 Autor Odesláno 21. březen 2012 děkuju. Podíváme se na to ještě jednou. Citovat
hakavcak Odesláno 5. červen 2012 Odesláno 5. červen 2012 Mám teď ten stejný problém, ale je to asi tím že se lanka namotala špatně a jsou pokroucený a už nejdou tak našponovat tak to máme volnější, že máme o závit méně.. zkusím se poptat zda někdo dokáže udělat nové lanko.. mělo by to asi jít.. snad.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.