Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte. Chcem kúpiť letné pneu na P 405 185/65 R14. Premýšľam nad Matador MP-16 Stella2, Kleber dynaxer HP3 alebo Barum Brillantis2 čo poradíte máte nejaké skúsenosti s týmito pneumatikami? Dik

[upravil dne 21/3/12 08:35 od mato00]

[upravil dne 21/3/12 08:36 od mato00]

[upravil dne 21/3/12 08:57 od mato00]

Odesláno

Na 1.9D máme Kleber dynaxer, a bez problému.. a na 1.9TD jsou obuté Barum Bravuris a taky celkem vzorek drží. Ani jedno auto není na závodění, a tak je asi jedno jestli Barum, Matador nebo Kleber.. Tam pak záleží na ceně. Před tím jsme měli Kormoran Impulser, a ty už bych tam třeba nedal..jedna pneu ok, a druha sjetá

Odesláno
Lebo som počul, že ta stella 2 má malú KM výdrž tak len preto.

ja mám 175/70-14 Matador Stella a môj prvý dojem bol biedny.Ked som ich kúpil, pripadali mi dosť mäkké na letné pneu. Ale jak sa nahodili na disky tak pohoda. Už ich mám tretí rok a nepociťujem žeby sa nejako veľmi schádzali. Takže spokojnosť:) Chcel som pôvodne barumky, ale cena bola vyššia, tak som išiel do matadoru a neľutujem.

Odesláno

U nás je barum za stejné peníze jako matador. Ale můžu doporučit uniroyal rozdíl ceny malý, ale kvalita je o třídu víš.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...