Gepas Odesláno 22. březen 2012 Autor Odesláno 22. březen 2012 nene, na střechu né... sem se zařekl, že do plechu vrtat nebudu, takže jen nárazníky rozvrtám na... chtěl bych ten nárazník s mlhovkama, s tím by se pracovalo mnohem lépe a i by to lépe vypadalo Citovat
Jindra xrdt Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 100 lidí, 100 názorů-pravda, ale myslím, že policie Ti to brzo vysvětlí, neber to zle, ale raději bych na sebe moc neupozornoval Citovat
Gepas Odesláno 22. březen 2012 Autor Odesláno 22. březen 2012 už mě upozornili, za 500 (technický stav + sjetá guma), uvidíme, co na to řeknou na STK Citovat
Lucasao Odesláno 23. březen 2012 Odesláno 23. březen 2012 protože takové světýlka nemají na autě co dělat Citovat
Guest minimaxa Odesláno 23. březen 2012 Odesláno 23. březen 2012 Protože v tomto stavu je auto nezpůsobilé pro provoz na pozemních komunikacích, a každej normálně uvažující technik na STK tě s tím vyrazí. Citovat
Tom_206 Odesláno 23. březen 2012 Odesláno 23. březen 2012 Přesně tak, sotva tam přijedeš, tak se můžeš otočit na fleku a jet domů... Každá kravina na autě podléhá určité normě a to se týká i světel - umístění, funkce, atest apod. Tudíž díky týhle s prominutím zvrhlosti na předním nárazníku tě vyrazí a jediný co ti řeknou je to, že vozidlo je nezpůsobilé k provozu na pozemních komunikacích Citovat
Gepas Odesláno 25. březen 2012 Autor Odesláno 25. březen 2012 noo, tak uvidíme, jak to dopadne... Citovat
Gepas Odesláno 26. březen 2012 Autor Odesláno 26. březen 2012 o víkendu proběhla trochu změna Citovat
Gepas Odesláno 28. březen 2012 Autor Odesláno 28. březen 2012 pomalu začínám uvnitř jen trošku zápasím s plastama vevnitř, nejdou nějak lehko demontovat, nějak nevím, jak je sundat... Citovat
Andreww Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 Tak se ptej. Hodně lidí to tu měla rozebrané milionkrát. Určitě někdo poradí. Jinak zrcátka chválím Citovat
Gepas Odesláno 29. březen 2012 Autor Odesláno 29. březen 2012 Andreww: díky Prosím tedy ty, kteří mi chtějí pomoc, aby mrkli na tuto fotku a poradili mi, jak co nejjenodušeji demontovat tyto díly. 1. Kryt pojezdu 2. Výfuk ventilátoru 3. Kryt repráku 4. Rámeček okolo kliky 5. Rámeček okolo táhla zamykání Díky za jakoukoliv radu i reakci Citovat
Lucasao Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 kryt repráku je jen zacvaknutý, a rámeček okolo kliky taky, pro vycvaknutí rámečku kolem táhla zamykání musíš první vypáčit samotnou krytku táhla, u výfuku ventilátoru musíš prvni vypáčit mřížku a pod mřížkou pak možná bude nějaký šroubek (to si ale nejsem jistý, možná, že to bude taky jen zacvaknuté), francouzi prostě rádi dělají všecko zacvakavací což je někdy docela o nervy, když se ty plasty tak krásně lámou Citovat
Mizlerek007 Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 všecko je to zacvakaný až na krytku pojezdu sedačky, tak by měl být torx 20, poddloubni si to vždycky nějakým menším šroubovákem at si to nepomorduješ a neboj se za to vzít pořádně... něco to snese Citovat
Voighta Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 U bodu 4 doporučuju sundavat pomalu současně z leva i z prava.Jsou tam takový 4 kolíčky co drží docela dobře a dají se lehce ulomit. Citovat
Mizlerek007 Odesláno 30. březen 2012 Odesláno 30. březen 2012 já to poddloubnu prstama z tý širší části (jde to hůř, ale po chvilce tam prsty dostanu) a jde to ven snadno Citovat
Gepas Odesláno 30. březen 2012 Autor Odesláno 30. březen 2012 no já přávě zkoušel rámeček okolo kliky, výfuk ventilátoru a ještě rámeček okolo zamykání, a vždycky to začalo praskat, tak sem trochu víc zabrat a praskalo to ještě víc, tak jsem se zlekl a nechal toho... ale dnes nebo zítra to zkusím, díky všem za rady [upravil dne 30/3/12 15:04 od Gepas] Citovat
Gepas Odesláno 31. březen 2012 Autor Odesláno 31. březen 2012 včera a dneska sem stihl udělat kryt repra ještě bych prosil radu, zkoušel sem vytáhnout táhlo zámku směrem vzhůru (bod č.5 nahoře na obrazku) a vůbec to nešlo... ve středu jsem zkoušel vytahnout ten rameček okolo toho, a šel povytahnout tak 3cm a pak se šprajcl... Citovat
tomm176 Odesláno 31. březen 2012 Odesláno 31. březen 2012 na tom tahle je dole dirka, strč tam malej šroubováček...myslím, že to pak už ti dojde jak to funguje. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.