Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

nene, na střechu né... sem se zařekl, že do plechu vrtat nebudu, takže jen nárazníky rozvrtám na... chtěl bych ten nárazník s mlhovkama, s tím by se pracovalo mnohem lépe a i by to lépe vypadalo ;)

Odesláno

Protože v tomto stavu je auto nezpůsobilé pro provoz na pozemních komunikacích, a každej normálně uvažující technik na STK tě s tím vyrazí.

Odesláno

Přesně tak, sotva tam přijedeš, tak se můžeš otočit na fleku a jet domů...

Každá kravina na autě podléhá určité normě a to se týká i světel - umístění, funkce, atest apod. Tudíž díky týhle s prominutím zvrhlosti na předním nárazníku tě vyrazí a jediný co ti řeknou je to, že vozidlo je nezpůsobilé k provozu na pozemních komunikacích ;)

Odesláno

Andreww: díky ;)

Prosím tedy ty, kteří mi chtějí pomoc, aby mrkli na tuto fotku a poradili mi, jak co nejjenodušeji demontovat tyto díly.

1. Kryt pojezdu

2. Výfuk ventilátoru

3. Kryt repráku

4. Rámeček okolo kliky

5. Rámeček okolo táhla zamykání

7907184.jpg

Díky za jakoukoliv radu i reakci ;)

Odesláno

kryt repráku je jen zacvaknutý, a rámeček okolo kliky taky, pro vycvaknutí rámečku kolem táhla zamykání musíš první vypáčit samotnou krytku táhla, u výfuku ventilátoru musíš prvni vypáčit mřížku a pod mřížkou pak možná bude nějaký šroubek (to si ale nejsem jistý, možná, že to bude taky jen zacvaknuté), francouzi prostě rádi dělají všecko zacvakavací :D což je někdy docela o nervy, když se ty plasty tak krásně lámou :D

Odesláno

všecko je to zacvakaný až na krytku pojezdu sedačky, tak by měl být torx 20, poddloubni si to vždycky nějakým menším šroubovákem at si to nepomorduješ a neboj se za to vzít pořádně... něco to snese

Odesláno

no já přávě zkoušel rámeček okolo kliky, výfuk ventilátoru a ještě rámeček okolo zamykání, a vždycky to začalo praskat, tak sem trochu víc zabrat a praskalo to ještě víc, tak jsem se zlekl a nechal toho... ale dnes nebo zítra to zkusím, díky všem za rady :potlesk

[upravil dne 30/3/12 15:04 od Gepas]

Odesláno

včera a dneska sem stihl udělat kryt repra

7920011.jpg

ještě bych prosil radu, zkoušel sem vytáhnout táhlo zámku směrem vzhůru (bod č.5 nahoře na obrazku) a vůbec to nešlo... ve středu jsem zkoušel vytahnout ten rameček okolo toho, a šel povytahnout tak 3cm a pak se šprajcl...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...