neutral Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 Čao kluci. Trošku mimo. Vidím,že tu jsou lidi z okolí Ostravy. Byl by někdo ochotný mi něco omrknout v Havířově? Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 8. srpen 2012 Autor Odesláno 8. srpen 2012 Napiš o co konkrétně jde a věřím že se někdo najde Citovat
neutral Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 Potřeboval bych omrknout jedny kola OZ. Citovat
paťas!!! Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 zalezi jak na to spechas a kde to je....v pristim tydnu bych se ti mohl podivat a nafotit a poslat treba tady pres P-C od pondelka...driv mi to asi nevyjde ale zalezi....je treba se domluvit...pracuju v ostrave a havirov mam po ceste [upravil dne 8/8/12 21:52 od paťas!!!] [upravil dne 8/8/12 21:52 od paťas!!!] Citovat
wojtěch Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 3dny zpet jsem byl v Havirove pro naraznik...... sice jsem z druhe strany ostravy ale posli co chces kouknout pokud bude cas tak ti tam sjedu. Citovat
neutral Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 KLuci já na to nespěchám,ale prodejce jo. A má hodně zájemců. Jde o tyhle kola http://auto.bazos.cz/inzerat/17461309/ALU-4x108-OZ-racing-14.php Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 13. srpen 2012 Autor Odesláno 13. srpen 2012 Ok trochu jsem na to zanevřel bo jak sme přijeli z dovolené, tak jsem musel místo manželky na mateřskou :-D přivezla si z dovči zlomená žebra. Umíte si tedy představit, že jsem tedy neměl na nic čas :-D. Nicméně uzavřu řešení datumu srazu a s konečným rozhodnutím stanovuji DATUM 2. KARVINSKO-OKOLNÍHO minisrazu na 8.9.2012. Čas a náplň srazu doplním časem, ale viděl bych to nejspíš na bowling a snad i něco zajímavějšího.. Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 24. srpen 2012 Autor Odesláno 24. srpen 2012 Bohužel musím přesunout plánovaný termín někde na konci září, bohužel budu v muset jet dělat topení k rodině do J.Čech a následující víkend mám hotovost. Tímto se potencionálním zájemcům omlouvám Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 1. září 2012 Autor Odesláno 1. září 2012 Tak a dost! vubec se nevyjadřujete, možná to sice vypadá, že jsem se na to vyprd, ale není to tak.... Všude čtu samé minisrazy vychodní čechy, střední čechy a tady nic. Musíme to udělat nějaké větší, tudíž žádný karvinský, ale slezský minisraz. Chce to trochu času než zjistím možnosti zajímavých míst k uspořádání srazu, který bude mít hlavu a patu. Něco s Luckou vymyslíme a snad se to vydaří... Každopádně budeme rádi za vaše návrhy..... Citovat
Slipkont Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 Konec září začátek října .. Už bude sice depresivní počasí ale aspoň nebude hyc ... Místo ? Toho je na výběr hodně ... parkoviště u Hlučínské štěrkovny , třeba velké parkoviště Ostrava u Avionu a samozřejmě se dá najít mnoho zajímavějších měst ... Co třeba k zajímavýmu místu vymyslet menší program nějaké doplňkové soutěže [upravil dne 2/9/12 06:35 od Slipkont] Citovat
Lucasao Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 Já bych byl pro libovolnou neděli. Co se týče místa tak mě napadá třeba parkoviště u hráze Žermanické přehrady nebo prostranství před zámkem v Šilheřovicích. Citovat
wojtěch Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 u štěrkovny ale myslím není žádna restaurace ne? asi nebudem jenom stát na parkovišti .. :-D jinak s datumem se zkusím podřídit.. Citovat
Slipkont Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 wojtěch : u hlučínské štěrkovny restaurace je, ale je to jen pro silné žalůdky :D ale když je hlad :D Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 2. září 2012 Autor Odesláno 2. září 2012 Já bych byl pro libovolnou neděli. Co se týče místa tak mě napadá třeba parkoviště u hráze Žermanické přehrady nebo prostranství před zámkem v Šilheřovicích.e Taky jsem klidně pro neděli... Do 16.9 mám hotovost, ale pak klidně můžu takže 22. nebo 23. klidně můžem. Zkkusím zjistit něco o možnosti na žermankách popř. ty Šilheřovice. Pokud vás napadne něco jineho tak klidně pište Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 2. září 2012 Autor Odesláno 2. září 2012 Každopádně žermanky se mi zamlouvají asi nejvíce... Ovšem záleží aby to pro někoho nebylo daleko i když kdo chce tak přijede.. Citovat
Slipkont Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 22-23 by mi i vyhovovalo , Žermanky mám tu kusek za kopcem ... Citovat
paťas!!! Odesláno 4. září 2012 Odesláno 4. září 2012 zermanky nejsou problem ale mam tu nedeli nocni :-( a 22 nejsem doma.... Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 24. září 2012 Autor Odesláno 24. září 2012 Nového nic.. vázne to na mě... nemůžu si zatím naplánovat volný víkend.. Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 5. říjen 2012 Autor Odesláno 5. říjen 2012 Takže nějaká aktualizace z mojí strany ... Sobota 20.10 odpolední hodiny co vy na to?? Viděl bych to na Žermanickou přehradu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.