adam.bogocz Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 to je sice pravda, ale pokud budeš mít nohu stejně težkou jako před chipem, tak spotřeba klesne... stačí jet trasu na tempomat před a po chipu a hned uvidíš Citovat
MatrixChose Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 MINI: Měl jsem 406 čiplou v jednotce a na tom ještě navěšenej RacingBox, takže z 80kW cca 115kW, hulilo to jak tatra, dával jsem tomu furt kouř, motor měl 450 000km a nic se mu nedělo, spotřeba do 6,5. RHR jako RHZ tolik nevěřim, ale taky mu dám, ne tolik, protože ten je prostě užranější Citovat
Flying_dragon Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Mám sice 2.0 HDi, ale na chip od Starakiho si nemohu stěžovat, jede prefektně, není to ani o rychlosti, ale o tom, že šlápnu a jede to kopec, nekopec. A když se s tím jezdí slušně, tak spotřeba jde dolů, protože není potřeba s tou sílou házet cihlu na pedál. Citovat
ranGL Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Ja som si daval hlavne odstranit FAP a dal som aj chip koli spotrebe.. Citovat
grmi Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 tiež som dával zhruba pred týždňom Fap-off, pričom mi ho hneď aj nachipovali. každému odporúčam. auto je na nepoznanie, ťahá perfektne a spotreba ako z rozprávky aj pri ťažkej nohe na plyne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.