H@sky Odesláno 18. březen 2012 Odesláno 18. březen 2012 Zdravím mám dotaz ohledně interieru v 406 rozebíral jste už někdo ? myslím tím jako stropnici tapece, sloupky atd... slyšel jsem že stropnice bývá přilepená ka střeše je to pravda ? díky za každou odpověď... Citovat
shamann22 Odesláno 18. březen 2012 Odesláno 18. březen 2012 no stropnica je prilepena, aspon co ja mam skusenosti Citovat
H@sky Odesláno 18. březen 2012 Autor Odesláno 18. březen 2012 Aha tak to je blbé a jak to jde dolů ? já totiž mám o víkendu v planu přečalounit interier a práve jsem to skoumal tak se ptám sloupky jsem koukal že jsou je nacvakane ale to to ostatní nevím, tapece ty jsem sundané už měl tak že to je taky relativně v pohodě, ale B a C sloupky a stropnici nevím jak sundat a to samé zadní plato... Citovat
KapriQ Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 No presne tak, stropnica je nalepena a docela fest. Tiez som mal take myslienkove pochody ale potom som sa z toho vyliecil lebo trebalo vymenit vsetko, aj pasy, stlpiky su okej ale fakt vsetko pomenit je docela hardcore. Ale stlpiky predne su v pohode, zadne tak isto a tie bocaky som omylom raz vylupol a isiel tam dost tazko nasadit,treba to presne trafat ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.