stembi Odesláno 2. květen 2005 Odesláno 2. květen 2005 Ahoj, dneska jsem se trochu cukal v zácpě a najednou jsem si všiml, že teploměr ukazuje cca 100 stupňů. Když vylezl trochu přes 100 začala teplota klesat asi k 95 a pak zase rostla. V okamžiku, kdy to ukazovalo 100 stupňů, jsem vyběhl z auta a koukl jsem se na sahary. Zjistil jsem, že se točí jen ta na straně spolujezdce. Dřív jsem měl i v zácpě teplotu max 90 stupňů. Uhnil mi někde kontakt k levé sahaře nebo je pryč termostat? (mám 306ku 1.4 r.v. 2000). Jak to zkontrolovat? Citovat
Petr605 Odesláno 2. květen 2005 Odesláno 2. květen 2005 Pokud máš dva větráky, a jeden se Ti netočí, tak na první stupeň, kdy bývají ty větráky zapojeny do série (za sebou) se netočí ani jeden. Potom to čeká na vyšší teplotu, pak se přepnou na zapojení paralelně (vedle sebe) a točí se jenom ten jeden. Z toho plyne, že spínání máš pravděpodobně v pořádku. Chyba je buď někde v drátech, relátku nebo přímo v motoru větráku. Psáno v pořadí podle nákladnosti a složitosti opravy vzestupně. Podle toho, co popisuješ by to mělo být nějak takhle. Ale nevylučuju, že to může být úplně jinak... Citovat
stembi Odesláno 2. květen 2005 Autor Odesláno 2. květen 2005 Díky za info. Asi si o víkendu okolo auta trochu zatancuju s multimetrem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.