bajza206 SW Odesláno 17. březen 2012 Odesláno 17. březen 2012 Tak mi dneska přestala fungovat venkovní klika na el. šoupačkách netuší někdo co se tam mohlo ulomit. Mam takový tušení že už to tady někdo řešil ale ani za boha to nemůžu najít dík Citovat
Bigbadjohn Odesláno 17. březen 2012 Odesláno 17. březen 2012 Mně to taky přestalo fungovat na levých šoupačkách v těch ukrutných mrazech a už to fungovat nezačalo, ještě jsem to neřešil, musím vyměnit taky roletku ve dveřích (děti od šváry ji urvaly) tak jsem to nechal až bude tepleji (abych neurval zbytek těch čudlíků na čalounění) a až tu roletku bud mít. Pokud bys to řešil dřív než já, tak dej vědět co to bylo. Citovat
bajza206 SW Odesláno 17. březen 2012 Autor Odesláno 17. březen 2012 Mě to přestalo fungovat dneska a to bylo asi 21stupnu když bude zejtra nálada tak na to mrknu Citovat
Bigbadjohn Odesláno 17. březen 2012 Odesláno 17. březen 2012 Hele nedalo mi to a hledal jsem kde to tu kdo řešil. Byl to orlik.99 a psal, že mu to občas nefunguje: Bylo mi divný, když píše, že to nefunguje občas a tak mi to zase nedalo a šel jsem to vyzkoušet u sebe a zjistil jsem, že to nefunguje proto, protože ty šoupačky se nedomykají (a ani nezamykají), takže chyba je v tom zámku. No to jsem zvědavý jestli odešel motorek toho zamykání nebo jen upadnul drátek. Edit: Jo tak Marko našel lepší vlákno. Je pravda, že tohle jsem už taky četl, ale zapomněl jsem na to. No je to tam hezky rozkrelsený v těch přílohách, tak jsem je stáhnul a až bude aspoň 25 stupňů tak se do toho pustím. [upravil dne 17/3/12 21:38 od Bigbadjohn] Citovat
Mildík Odesláno 17. březen 2012 Odesláno 17. březen 2012 Zdar. BBJ: to je divný, že, ti poč nehlásí otevřené dveře, mě se v zimě stalo, že, jsem je chtěl otevřít, ale, byly zamrzlý, jenže se odemkly, a, už nezamkly a 50 km mi to hlásilo, že, je mám otevřený, vždycky po pár km s pípáním. :roker Citovat
bajza206 SW Odesláno 17. březen 2012 Autor Odesláno 17. březen 2012 Tak mě se zámek normálně odemyká a zamyká takže spíš něco ulomenýho Citovat
Bigbadjohn Odesláno 17. březen 2012 Odesláno 17. březen 2012 Nic mi to nehlásí, když jsou zavřený, tak to přeci nebude hlásit, že jsou otevřený nehledě na to, jestli jsou zamčený nebo nejsou. Jinak jsem je měl doteď zamčený, protože je otevíráme buď dálkovým nebo tlačítkem zevnitř to se to neodemkne, klikou zevnitř neotvíráme ani ty funkční. Když jsem vzal za vnitřní kliku tak vyjel ten čudlík a i se otevřely. Jen se už pak nezamkly, musel jsem ten čudlík zase zamáčknout. Citovat
Mildík Odesláno 17. březen 2012 Odesláno 17. březen 2012 Jo takhle nezamkly, zkus ty kontakty ve sloupku, a, na dveřích na Ulýskovi jsem to měl, co půl roku. :roker Citovat
Bigbadjohn Odesláno 17. březen 2012 Odesláno 17. březen 2012 Zvenku (bez rozebrání tapecu) jsem ty kontakty zkontroloval, prstem promačkal, plošky jen tak nehtem očistil a výsledek nula. Furt to nefachá Citovat
Mildík Odesláno 17. březen 2012 Odesláno 17. březen 2012 Jako první bych mrknul, na ty co jsou hejbací, asi to půjde líp rozebrat, než tapec.:roker Citovat
Sagic Odesláno 18. březen 2012 Odesláno 18. březen 2012 Já to kdysi chtěl řešit, ale pak jsem se na to vykašlal, protože bych asi nadělal na těch plastech ještě víc škody a od ty doby otevírám dálkou. Jinak já tam mám určitě něco ulomený, protože kolík na dveřích je pořád zasunutej a nevyskočí při odemknutí. Když jsem ho zhoušel vytáhnout tak chodí naprázdno, je teda asi ulomenej. A stalo se to v mrazech, že se vzalo za kliku a už chodila naprázdno, takže počítám, že tam něco prasklo. Kdyby to někdo rozdělával, tak by byl fajn postup. Citovat
Petis136 Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 mám to samý-levý,nejdou klikou ani z venku ani zevnitř,ale dálkou a tlačítkem jdou-čudl je dole a nevyskočí.Když jsem ho vytáhl šroubovákem tak z venku to jde ale zevnitř jenom knoflíkem,a když to zamknu dálkou tak nezaskočí:blablabla:myslim Citovat
Mildík Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 Tak to jsem zvědav, kdo, to první odhalí, a, dá do kupy :roker Citovat
Bigbadjohn Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 Mně to zevnitř klikou jde a když to otevřu zevnitř tou klikou tak vyleze ten čudlík a pak to jde i zvenku. Mně to prostě jen neodemyká ty dveře, zbytek funguje normálně. Rozeberu to až bude teplo. Citovat
Mildík Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 Stejně myslim, že, se to tu už někdy řešilo. :roker Citovat
bajza206 SW Odesláno 9. květen 2012 Autor Odesláno 9. květen 2012 Čágo kluci tak jsem měl včera konečně čas a rozebral jsem ty posuvný dveře:roker:roker Problem byl v tom že se auto nedalo zvenku otevřít klikou a klika kladla jen minimální odpor (vracela se do původní polohy sama) nejprve jsem sundal rámeček tapecu kolem kliky pak jsem odšrouboval tušim 4 šrouby co jistí tapec. Pak už celý tapec drží jen na plastových cvočkách které jsem odhákl bez ztráty kytičky za použití drobného násilí Po sundání tapecu je vidět na takřka celý mechanismus zámku. Všechno fungovalo jak má jen táhlo které vede k venkovní klice bylo volné (chybělo pérko které ho vrací do zpáteční polohy ) samozřejmě to je snad jedíné pérko které neni na tom mechanismu ale je pod ním ve dveřích takže vrtačka odvrtat 7 trhacích nýtů a aby jsme se dostaly k tomu pérku pak ještě demotáž venkovní kliky která je přidělaná taky trhacím nýtem nestandartní velikosti. Když jsem tohle celý rozhodil tak jsem o kousek narovnal stávající ulomenou pružinku zahákl a světe div se všechno maká jak má Citovat
bibo807 Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 zdravičko nevi někdo co se muže šprajcovat u dveři když se sice zavřou jak maji jen kousek odskoči..když při zavirani trochu přitlačim na dveře tak se to zavře normalně.. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 Odskočí kde? V přední části nebo v zadní? Pokud se něco šprajcne v přední části dveří, tak by se to mělo otevřít, pokud se něco šprajcne v zadní části tak mám zkušenost, že se ty dveře nedovřou jen v zadní části. Stalo se mi, že tam zůstala přezka od pásů. Citovat
bibo807 Odesláno 14. květen 2012 Odesláno 14. květen 2012 Odskočí kde? V přední části nebo v zadní? Pokud se něco šprajcne v přední části dveří, tak by se to mělo otevřít, pokud se něco šprajcne v zadní části tak mám zkušenost, že se ty dveře nedovřou jen v zadní části. Stalo se mi, že tam zůstala přezka od pásů. ano vzadu dveře se zavřou ale odskoči když jim lehce pomužu rukou je to okviděl bych to na kolejničky co takhle to horni ložisko vypada takove rozsypane Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.