Jer250 Odesláno 14. březen 2012 Odesláno 14. březen 2012 Ahoj, zlobí mě jakýsi vrzavý zvuk. Problém je ten, že když jedu tak něco píská od nápravy - nedokážu určit, která strana, ale spíše levá. Zvuk je to, jako když se dře nějaká gumová část o něco. To neni nic zvláštního, ale horší je, že když sešlápnu spojku nebo naopak přidám plyn, tak to přestane. Vyloučil jsem motor i spojku, protože to dělá do zastavení auta a to i když je tam neutrál. Jak se rozjedu (plyn) a řadim (sešlápnutí spojky) tak nic, ale jak pustim plyn či vyřadim tak to začne nehorázně pískat...co by to mohlo být? Citovat
Jer250 Odesláno 14. březen 2012 Autor Odesláno 14. březen 2012 To by dělalo i u stojícího auta ne? Citovat
marko306 Odesláno 14. březen 2012 Odesláno 14. březen 2012 Divne sito popísal, to by chcelo inštruktážne video:) Zhoď remeň a uvidíš či prestane alebo nie. Ložisko nápravy by to nemohlo robiť? Citovat
Jer250 Odesláno 14. březen 2012 Autor Odesláno 14. březen 2012 Mohlo, ale že to přestane když sešlápnu spojku či přidám plyn? To je takové divné..je jedno jestli jedu 10 nebo 100...ten zvuk je porád stejný..ložiska se při větších otáčkách rozvhízdají jako píšťalky...toto má porád tak podobný zvuk...video bude za jízdy dost těžké udělat Citovat
Jer250 Odesláno 14. březen 2012 Autor Odesláno 14. březen 2012 to určitě ne - dělá to ikdyž dojíždím na neutrál tak to prostě dře, freknvence toho zvuku se snižuje a když zastavim tak přestane uplně...Zkus si to porádně ještě jednou přečíst...Popsal jsem to vcelku normálně pro pochopení Asi to budu muset zvednou a točit kolama co to kde udělá... Citovat
dzekyl2 Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 Ahoj, zlobí mě jakýsi vrzavý zvuk. Problém je ten, že když jedu tak něco píská od nápravy - nedokážu určit, která strana, ale spíše levá. Zvuk je to, jako když se dře nějaká gumová část o něco. To neni nic zvláštního, ale horší je, že když sešlápnu spojku nebo naopak přidám plyn, tak to přestane. Vyloučil jsem motor i spojku, protože to dělá do zastavení auta a to i když je tam neutrál. Jak se rozjedu (plyn) a řadim (sešlápnutí spojky) tak nic, ale jak pustim plyn či vyřadim tak to začne nehorázně pískat...co by to mohlo být? coz ložisko alternetoru? Citovat
dzekyl2 Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 Ahoj, zlobí mě jakýsi vrzavý zvuk. Problém je ten, že když jedu tak něco píská od nápravy - nedokážu určit, která strana, ale spíše levá. Zvuk je to, jako když se dře nějaká gumová část o něco. To neni nic zvláštního, ale horší je, že když sešlápnu spojku nebo naopak přidám plyn, tak to přestane. Vyloučil jsem motor i spojku, protože to dělá do zastavení auta a to i když je tam neutrál. Jak se rozjedu (plyn) a řadim (sešlápnutí spojky) tak nic, ale jak pustim plyn či vyřadim tak to začne nehorázně pískat...co by to mohlo být? coz ložisko alternetoru? Citovat
Jer250 Odesláno 29. březen 2012 Autor Odesláno 29. březen 2012 už jsem to vyřešil - dělalo to lanko spojky, které dřelo o manžetu poloosy - docela mě to ale vystrašilo... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.