Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, zlobí mě jakýsi vrzavý zvuk.

Problém je ten, že když jedu tak něco píská od nápravy - nedokážu určit, která strana, ale spíše levá. Zvuk je to, jako když se dře nějaká gumová část o něco. To neni nic zvláštního, ale horší je, že když sešlápnu spojku nebo naopak přidám plyn, tak to přestane. Vyloučil jsem motor i spojku, protože to dělá do zastavení auta a to i když je tam neutrál. Jak se rozjedu (plyn) a řadim (sešlápnutí spojky) tak nic, ale jak pustim plyn či vyřadim tak to začne nehorázně pískat...co by to mohlo být?

Odesláno

Mohlo, ale že to přestane když sešlápnu spojku či přidám plyn? To je takové divné..je jedno jestli jedu 10 nebo 100...ten zvuk je porád stejný..ložiska se při větších otáčkách rozvhízdají jako píšťalky...toto má porád tak podobný zvuk...video bude za jízdy dost těžké udělat :)

Odesláno

to určitě ne - dělá to ikdyž dojíždím na neutrál tak to prostě dře, freknvence toho zvuku se snižuje a když zastavim tak přestane uplně...Zkus si to porádně ještě jednou přečíst...Popsal jsem to vcelku normálně pro pochopení :D Asi to budu muset zvednou a točit kolama co to kde udělá...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Problém je ten, že když jedu tak něco píská od nápravy - nedokážu určit, která strana, ale spíše levá. Zvuk je to, jako když se dře nějaká gumová část o něco. To neni nic zvláštního, ale horší je, že když sešlápnu spojku nebo naopak přidám plyn, tak to přestane. Vyloučil jsem motor i spojku, protože to dělá do zastavení auta a to i když je tam neutrál. Jak se rozjedu (plyn) a řadim (sešlápnutí spojky) tak nic, ale jak pustim plyn či vyřadim tak to začne nehorázně pískat...co by to mohlo být?

coz ložisko alternetoru?
Odesláno

coz ložisko alternetoru?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...