NutT Odesláno 22. březen 2012 Autor Odesláno 22. březen 2012 Vazeni pratele, s litosti Vam oznamuji ze po 2 letech spolecneho jezdeni nas dnes opustil muj milovany Zofre (Peugeot 306 1.8 16V) jeho motor prestal klapat dne 20.3. 2012 ve 14:45 hod. proto jsem ho byl nucen odstrihnout od baterie. =o/ Jeho misto zaujal jeho braska Peugeot 307 2.0 HDI, ktery bude mit velice tezke nahradit jiz zminovaneho Zofreho, ktery mne drzel v dobach krize a kolikrat jezdil snad i na vzduch. Mnozi uz pred dvema lety orodovali že toho uz moc nenajezdi ale najezdil dalsich 25.000 kilometru a nikde mne po technicke strance nikdy nenechal. Odpocivej v pokoji byls pro me vic nez auto =o) :ticho Citovat
NutT Odesláno 22. březen 2012 Autor Odesláno 22. březen 2012 co se mu stalo Během jednoho měsíce se podělalo víc věcí a v neposlední řadě spojka, následná oprava by přesáhla víc než jsem byl ochoten do 14let starého auta zainvestovat. A i když to byl můj velikej mazel tak jsem musel koupit něco novějšího i kůli spotřebě. Citovat
Andreww Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 Smutný to konec A co s ním bude teď? Na díly? Ekolikvidace? Citovat
NutT Odesláno 22. březen 2012 Autor Odesláno 22. březen 2012 Smutný to konec A co s ním bude teď? Na díly? Ekolikvidace? Už je pryč celej. Naše poslední společná cesta. R.I.P. Žofré! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.