Styll Odesláno 13. březen 2012 Odesláno 13. březen 2012 Ahoj, Poslední dobou mám problémy zařadit 1kvalt a někdy i 2... Našel jsem tady, že se mají vazelínou promazat klouby u převodovky to jsem dnes udělal. Zlepšilo se mi to ve stavu, když nemám nastartováno. Po nastartování musím pod tlakem zařadit 1.kvalt. Někdy se povede, že tam krásně klouzne. Může mi někdo poradit co by to mohlo být? Ještě mě napadá, že je třeba málo oleje v převodovce. Citovat
ozzy56 Odesláno 13. březen 2012 Odesláno 13. březen 2012 synchron to není, buď nesprávně seřízený systém řazení (táhla,lanka,vidle), nebo ta spojka [upravil dne 13/3/12 20:00 od ozzy56] Citovat
Styll Odesláno 13. březen 2012 Autor Odesláno 13. březen 2012 Je pravda, že spojka zabírá skoro na začátku a to asi nebude dobře. Tak to bude asi ta spojka. Citovat
LORD_mapiv Odesláno 13. březen 2012 Odesláno 13. březen 2012 typoval bych pritlacak nebo lanko.. bylo to z niceho nic nebo se to postupne zhorsuje? Citovat
Styll Odesláno 13. březen 2012 Autor Odesláno 13. březen 2012 No nejdřív to dělalo jenom občas poslední dobou byl dlouho klid, ale znova mi to začalo dělat minulý týden. Při studeným motoru se mi zdá, že to jde líp, ale jak se motor zahřeje tak už to rvu pod tlakem.Nevím jestli to není blbost, ale někdy když to šlo z tuha a pak zapršelo nebo jsem projel kaluží tak to šlo najednou v pohodě. Ještě jedna věc. Zpátečka jde přes zuby i když zařadím dřív 5 nebo 2 kvalt. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.