strangers Odesláno 1. květen 2005 Odesláno 1. květen 2005 Zkusíte mi někdo poradit jak mám oddělat tyto zrcátka od dveří . Nevím jak tam je přidělaný ten plast zevnitř auta a co pak mám dělat abych t ocelé sundal v pořádku , jinak dík všem chci tam dát pak M3 nebo M-LOOK . Zatím ... Citovat
Ráďa Odesláno 1. květen 2005 Odesláno 1. květen 2005 Jestli máš normální mechanicky ovládaný,tak ten plast je tam jenom nacvaklej,musíš zabrat dost dobře to drží,pod plastem 3. šrouby povolíš a zrcátko samo upadne. Citovat
zoby Odesláno 2. květen 2005 Odesláno 2. květen 2005 přesně tak, akorát když budeš páčit ty krytky co jsou ve vnitř, jak tam dost dobře drží, tak na nich s velkou pravděpodobností ulomíš ty cuplíky na kterých je to nacvaklé. pak to budeš muset přilepit. nebo koupit nové Citovat
snowboy Odesláno 2. květen 2005 Odesláno 2. květen 2005 Tak jak rekl Zoby. Drzi to tam jako swine, minimalne jeden cudlik se ti ulomi, staci to pak prilepit silikonem, nebo oboustrannou paskou. Proste nebat se a zabrat Citovat
Vertex Odesláno 24. srpen 2005 Odesláno 24. srpen 2005 Co když mám zrcátka ovladatelný jen z venčí, můžu si tam dát normální mechanický ovladatelný zevnitř? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.