cobraxxx406 Odesláno 12. březen 2012 Odesláno 12. březen 2012 Ještě problémek. Přestali mi svítit zadní mlhovky ... Pojistky OK. žárovky OK .. Poradí někdo ? přední svítí OK. Citovat
oni Odesláno 17. březen 2012 Odesláno 17. březen 2012 Mam ten samy problem, zjistil jsem ze mam zoxidovany jeden konektor, tak jsem to jakz takz prostrikal, ale mlhy stale nejdou, ktera pojistka je na mlhy zadni? a tazne mam, ma to nejaky vliv? Citovat
TiborTrojan Odesláno 17. březen 2012 Odesláno 17. březen 2012 Nazdarek ....ja mam ten problem že mi nesvieti len jedna ale žiarovka ok aj poistka kedže jedno svieti premeral som napetie ale neni žiadne neviete čim to je. Je to rozdeleny obvod na pravu a lavu stranu alebo je to prepojene a spina to jedno rele.Neviete niekto poradit prosim ...Dakujem Citovat
Dano406 Odesláno 17. březen 2012 Odesláno 17. březen 2012 To oni:V zásuvce tažného je rozpojovací kontakt.Já mám 13pin zásuvku a ten kontakt tam byl zoxidovaný.Dělal jsem to asi 2x a po třetí sem se nasral a ty kontakty sem po očištění napatlal vazelínou a zatím to funguje.Předpokládám,že klasická zásuvka má taky ten rozpojovací kontakt. Citovat
oni Odesláno 18. březen 2012 Odesláno 18. březen 2012 vomrknu to, ja mam tu nemeckou zasuvku, coz je tusim ten 13 pin ne? nase ceska ma min. kazdopadne pojistka na pozici 18 je v cajku, ale pojistka 19 vubec neni. a podle navodu zde na klubu nevim, jestli mam mit zadni mlhu na 18tce nebo na 19tce? Citovat
oni Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 vyreseno, konektor od taznyho upraven, diky schreekovi. Citovat
Dano406 Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 Tak se pochlub,aby i jiní měli inspiraci se stejným problémem. Citovat
oni Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 U leveho zadniho svetla,je zlutej konektor o dvou pinech, je to spojeno z taznym zarizenim, ze pokud mate asi zaprahnuto a zapnete mlhovku,tak aby svitila mlha jen za voziku, staci konektor rozpojit a propojit kablik, co jsou soucasti auta, ne tazneho zarizeni,takze zkousecko zjisti kam jde 12V po zapnuti mlhy. Citovat
cobraxxx406 Odesláno 24. březen 2012 Autor Odesláno 24. březen 2012 Takže také vyřešeno. Problém v zásuvce tažného. Jen dotaz: Má svítit pouze levá zadní mlhovka nebo obě? Na pravé straně nemám ani žárovku a sice je tam příprava . Díky za info Citovat
Qcko Odesláno 24. březen 2012 Odesláno 24. březen 2012 Staci bohato ked svieti iba jedna ziarovka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.