Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Plzeňáci a okolňáci

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím napadlo mě udělat mini sraz nás všech pažoutáků např. u Olympie na parkovišti, pokecali jak je to zvykem žádnej bordel jako je např. gumování atd. aby si lidi o nás nepomysleli že jsme banda idiotů. :D

pak by jsme udělali spanilou jízdu na motokáry si zajezdit a vyblbnout ;) nebo na kofolu :P

Termín: 31.Března v 15:00 na parkovišti u vjezdu do garáží a když bude hnusně tak se přemístíme do garážích :-)

[upravil dne 29/3/12 10:49 od Kamik-N]

Odesláno

Já bych se možná taky zastavil, abych poznal nějaké lidi v Plzni :) Ale auto mam od pondělka, takže o peugeotech vim zatim kulové :mad: .. třeba mi poradíte co mam s řazenim :D

Odesláno

Není problém Citroeny(kosočtverec naruby) bereme Taky :D

Poradíme se vším všudy :-)

Odesláno

Tak já se domluvím s kristýnkou kdyžtak by jsme to dali poslední víkend v březnu což všichni už budete na letních :-)

Odesláno

Přes STK prolezeš :D :D jestli chceš tak mám známého co dělá stk :-) a projde skoro se vším :-)

Odesláno

už sem byl v peugeotu tam kdyz sem mu rekl ze mi nejdou seridit predni svetla, jdou ale jen rucne tak rekl ze se to nejak udela :D a aby to nebylo tak mimo, termin teda nekdy kolem 31.?

Odesláno
Tak já se domluvím s kristýnkou kdyžtak by jsme to dali poslední víkend v březnu což všichni už budete na letních :-)

Na letních Možná ale asi bez podvozku česká pošta si dává načas... jinak teda přijedu Citronkem no :)

Odesláno

31. Března to dáme a čas navrhněte :-) já mám dovolenou tak je mi jedno, hlavně at to není za tmy :D

Odesláno

Tak blíží se to :-) Tak potvrďte účast kdo všechno pojede s kým mám počítát.

31.Března okolo 15:00 :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...