Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak jenom update. Na predni naprave bylo vymeneno:

* horni ulozeni tlumicu + loziska

* tycky stabilizatoru

* kulove cepy

* cepy rizeni

* silentbloky ulozeni spodniho ramene

* tlumice

* kola vyvazena

* geometrie hotova

....bouchani ani nezmenilo ton :( ulozeni motoru vypada OK a to jak spodni, tak horni. Dalsim podezrelym je homokineticky kloub. Vypozoroval jsem, ze je schopne to loupnout kdyz je motor v konstantnim tahu (tudiz by se ani moc chvet nemusel) a zatoci se volantem. Ikdyz priznavam, ze to nedela se zeleznou pravidelnosti, jako je to pri rozjezdech (v podstate libovolnych) a v posledni dobe (zridkakdy) i brzdeni.

Kdyz uz budu shanet homokineticky kloub.. delaji se vubec na 406 3.0V6? Kdyz jsem tak zbezne koukal na AK a ELIT, tak tam maji pouze cele poloosy a samotne klouby nevedou :-( to same servicebox a u meyle to pro jistotu nevedou vubec.

[upravil dne 14.12.2012 13:04 od švejk]

Odesláno

když jsem s tím byl ve zdibech, tak jsem ještě speciálně říkal, ať se na ta táhla podívají. A že by tohle dělalo uložení stabilizační tyče, to bych neřek. Nedělá to na nerovnostech, ale opravdu jenom v tahu, respektive při jakékoliv plošné síle na přední kola.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...