švejk Odesláno 14. prosinec 2012 Autor Odesláno 14. prosinec 2012 Tak jenom update. Na predni naprave bylo vymeneno: * horni ulozeni tlumicu + loziska * tycky stabilizatoru * kulove cepy * cepy rizeni * silentbloky ulozeni spodniho ramene * tlumice * kola vyvazena * geometrie hotova ....bouchani ani nezmenilo ton ulozeni motoru vypada OK a to jak spodni, tak horni. Dalsim podezrelym je homokineticky kloub. Vypozoroval jsem, ze je schopne to loupnout kdyz je motor v konstantnim tahu (tudiz by se ani moc chvet nemusel) a zatoci se volantem. Ikdyz priznavam, ze to nedela se zeleznou pravidelnosti, jako je to pri rozjezdech (v podstate libovolnych) a v posledni dobe (zridkakdy) i brzdeni. Kdyz uz budu shanet homokineticky kloub.. delaji se vubec na 406 3.0V6? Kdyz jsem tak zbezne koukal na AK a ELIT, tak tam maji pouze cele poloosy a samotne klouby nevedou :-( to same servicebox a u meyle to pro jistotu nevedou vubec. [upravil dne 14.12.2012 13:04 od švejk] Citovat
koblih69 Odesláno 14. prosinec 2012 Odesláno 14. prosinec 2012 Co silentbliky stabilizátoru a axiální táhla? Citovat
švejk Odesláno 14. prosinec 2012 Autor Odesláno 14. prosinec 2012 když jsem s tím byl ve zdibech, tak jsem ještě speciálně říkal, ať se na ta táhla podívají. A že by tohle dělalo uložení stabilizační tyče, to bych neřek. Nedělá to na nerovnostech, ale opravdu jenom v tahu, respektive při jakékoliv plošné síle na přední kola. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.