Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

V autě jsem měl aktivní woofer od FLI, ale předevčírem mi odešel zesilovač. Za jízdy mi v tom trochu ruplo a už byl ticho a to jsem neměl ani nahlas. Doma jsem zkontroloval pojistky všechno v pohodě. Zelená dioda na zesiku, ale nesvítí. Má někdo zkušenosti s opravu zesilovače? Okolí Nymburka by bylo nejlepší. Díky.

Odesláno

Zjisti to prosím pokud by to bylo za rozumnou cenu asi bych to vzal. Jinak ještě nemá někdo zkušenost z těmi woofery v jiné ozvučnici?

Odesláno

no nestacil s tema bublinkatejma se davali 2 modeli zesilovacu kazdej jinak velkej. ale jelikoz ti odesel predpokladam ze budes mit ten mensi v tech twinkach se rad prehrival a odchazel. jeste by jsi k tomu mohl dat jinej zesilovac a nechat ho jen jako zaslepku nebo preskladat do jineho boxu jak jsi navrhoval

Odesláno

Díky kouknu na to ;) .... Jinak dej mi pak vědět stím zesilovačem. Nebo jestli někdo má typ co by mohlo tak odejít poraďte. Vizuálně vypadá v pohodě, ale chtělo by to určitě proměřit kde je chyba.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...