Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím Vás. Mám taký problém zo 405 1,9 TD r.v 94. Teraz po zime aj keď je vonku nad nulou sú hrozné studené štarty. Dlho musím točiť aj po 3 žahvení. A sem tam sa stane, že pri točení dva krát odpalí - odkašle a potom chytí. Pred zimov krásne štartoval na otočenie. Neviete čo môže byť ? Prípadne postup odkiaľ začať hľadať chybu? Keď je motor zohriaty chytá pekne. Ďakujem

[upravil dne 8/3/12 11:01 od mato00]

Odesláno

Keď zapumpujem je to lepšie aj keď bol mráz. A keď pumpujem tak počuť naháňať akoby vzduch z naftou a po dlhšom pumpovaní už len naftu. Pozeral som prepadové hadičky či niesú popraskané alebo či netečie nafta ale sú dobré.

[upravil dne 8/3/12 11:17 od mato00]

Odesláno

ano, bud máš balonek, nebo pumpu...,prostě když zapumpuješ a chytne to hned, tak někde padá nafta, takže je jasné, že motor musí dlouho točit, aby nastartoval

startování přes den je jiné--stojíš někde jen pár hodin a nafta nemá dost času spadnout, takže motor chytá dobře

Odesláno

Áno mám new model. Myslíš ten o krúžok na tom odkaľovacom šrobe čo drží ten venček z vonka? To čo tu riešil raz dunde nie?

[upravil dne 8/3/12 12:25 od mato00]

Odesláno

Dik crazybiker chyba bola v držiaku palivového filtra ten O kŕužok. To tesnenie bolo tvrdé a presakovala nafta. Teraz zasa štartuje ne brnk pomaly ani štarter sa nestihne pretočíť. :papa

[upravil dne 10/3/12 11:45 od mato00]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...