stajgrpavel Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 Ahoj mam takovej zvlastni dotaz vejdou se ridicovi dvere ze 406ky do kufru 406ky, aniz bych musel sklapet zadni operadlo ??? Citovat
Dančák Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 Když se vejdou tak to bude jen tak tak bych tipoval, ale nevím to, zkusil bych to změřit a budeš vědět hned;) Citovat
Charlie 1 Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 nevejdou !musíš u sedana sklopit sedačky! Citovat
stajgrpavel Odesláno 7. březen 2012 Autor Odesláno 7. březen 2012 Edison: no ze bych si je jen tak sundal a nacpal do kufru je trosku blbost ne ??? Dančák: no na tipovani sezat zrovna nemuzu a mereni tvaru dveri no nevim s mim stestim to tam nenacpu o 1 cm charlie1 : to je ironie ??? nebo mas uz zkusenost ??? Potrebuji dovest jine dvere z bodu A do bodu C prez bod B s malim ditetem na zadni sedacce... a ze by se mi chtelo jet 100km nekam abych zjistil ze dvere nenalozim se mi take moc nechce :-) Citovat
Fortune88 Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 no z vlastní zkusenosti jedine když sklopis sedačky ale jdou tam velmi na těsno...pres dveře je nedas...taky jsem se tím vypinkal....v kufru musis sice trochu maturovat jak to tam dat jelikož tam vadi zadni plato u okna takže trochu problem ale ja tam strkal dvere i se zrcatkem... Citovat
Charlie 1 Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 Vím to Ferry ode mě vezl jak přední tak zadní dveře a musely bejt bezpodmínečně sklopený sedačky a ještě to bylo taktak!dáli jsme je tam vrchní hranou dveží dovnitř! Citovat
Dančák Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 Hmm, měl jsem špatnej tip....to sem si myslel že 406 má větší kufr nebo menší dveře:D Citovat
stajgrpavel Odesláno 7. březen 2012 Autor Odesláno 7. březen 2012 Fortune88: a charlie 1 : dekuji vam za odpoved ... sice jsem chtel slyset ze se to v pohode vejde , ale co nadelam :-) Citovat
stajgrpavel Odesláno 7. březen 2012 Autor Odesláno 7. březen 2012 Dančák : jo to jsem si take myslel ale radeji jsem se zeptal :-) Citovat
Fortune88 Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 tak vejde ale chvilku ti to zabere...možna u toho vyjmenuješ i několik vulgarních slov :-)ale das to tam hold je to sedan no....ale krásnej.... Citovat
Charlie 1 Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 proto mám break a hodím tam všechny 4 dveře:D:D:D Citovat
Fortune88 Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 no dneska se taky biju do hlavy že jsem měl sahnout po breaku...no příšte budu chytřejsí ...treba se naskytne nejakej pěknej kombajn a nahradí muj stavajici sedan Citovat
stajgrpavel Odesláno 7. březen 2012 Autor Odesláno 7. březen 2012 charlie: kdyz me se break nak nelibil , proto jsem koupil sedana :-P Fortune88 : to uz vim ze vejdou ale musi se sklopit ty zadni operadla ... to me trosku stve ... budu muset jet solo :-( ale ma to i sve kladne stranky .... muzu jet rychleji a nikdo mi do toho nebude kecat :aut Citovat
Dančák Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 to ti to co vozíš v autosedačce kecá do řízení? Citovat
stajgrpavel Odesláno 7. březen 2012 Autor Odesláno 7. březen 2012 Charlie 1 : jen se mi smej ja se budu smat 1.4. az budes o hladu :-P kdo se smeje naposled ten se smeje nejlip Citovat
stajgrpavel Odesláno 7. březen 2012 Autor Odesláno 7. březen 2012 Dančák : to co sedi v sedacce ma teke mamu Citovat
stajgrpavel Odesláno 7. březen 2012 Autor Odesláno 7. březen 2012 Dančák: no ted doufam ze neveris na čápy Citovat
Dančák Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 Ale ta máma v sedačce snad nesedí bobrý, ukončil bych tuto zábavnou diskuzi, teda asi jak pro koho:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.