Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Edison: no ze bych si je jen tak sundal a nacpal do kufru je trosku blbost ne ???

Dančák: no na tipovani sezat zrovna nemuzu a mereni tvaru dveri no nevim s mim stestim to tam nenacpu o 1 cm

charlie1 : to je ironie ??? nebo mas uz zkusenost ???

Potrebuji dovest jine dvere z bodu A do bodu C prez bod B s malim ditetem na zadni sedacce... a ze by se mi chtelo jet 100km nekam abych zjistil ze dvere nenalozim se mi take moc nechce :-)

Odesláno

no z vlastní zkusenosti jedine když sklopis sedačky ale jdou tam velmi na těsno...pres dveře je nedas...taky jsem se tím vypinkal....v kufru musis sice trochu maturovat jak to tam dat jelikož tam vadi zadni plato u okna takže trochu problem ale ja tam strkal dvere i se zrcatkem...

Odesláno

Vím to Ferry ode mě vezl jak přední tak zadní dveře a musely bejt bezpodmínečně sklopený sedačky a ještě to bylo taktak!dáli jsme je tam vrchní hranou dveží dovnitř!

Odesláno

no dneska se taky biju do hlavy že jsem měl sahnout po breaku...no příšte budu chytřejsí ...treba se naskytne nejakej pěknej kombajn a nahradí muj stavajici sedan

Odesláno

charlie: kdyz me se break nak nelibil , proto jsem koupil sedana :-P

Fortune88 : to uz vim ze vejdou ale musi se sklopit ty zadni operadla ... to me trosku stve ... budu muset jet solo :-(

ale ma to i sve kladne stranky .... muzu jet rychleji a nikdo mi do toho nebude kecat :mrk:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...