Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Parkování poblíž metra Opatov


Boob

Recommended Posts

Mám jedne dotaz na znalé místních poměrů kolem metra Opatov. Odjíždíme v pátek kolem 6 hodiny busem od stanice Metra Opatov a vrátíme se na stejné místo v neděli večer. Potřebuji poradit, kde v okolí nechat auto. Na parkovišti P+R Opatov mají poplatek za noční parkování 120Kč + 20Kč za den, takže do neděle by to bylo 420Kč. Koukám na mapy a chci se zeptat, jestli je nějaké omezení parkování v okolních ulicích, jmenovitě Šalounova, Nad Opatovem nebo Lečkova - že bych auto nechal tam a zbytek došel. V případě že není v uvedených ulicích žádné omezení, myslítem, že kolem 5:30 by nebyl problém tady najít místo k zaparkování? Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud vim tak celkove na P 4 nijak parkovani omezeno neni, nicmene nepocitej s tim, ze to bude takova sranda to nekde v zastrcenych ulickach zrovna v patek nechat .. ted jeste neni ta doba kdy se pulka prazaku v patek odpo sebere a jedou autama na chaty :)

Nicmene pomerne nedaleko od vstupu do metra Opatov ve ctvrti je asi 6 nebo 7 mensich verejnych parkovist, mrkni na mapy.cz. Pokud bys to tam ale nechaval pres vikend samozrejme nezbytnost = zabezpecit, nenechavat nic cenneho atd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za tip, ale přijde mi to od místa odjezdu už trošku z ruky. Odjíždíme z plácku naproti od P+R Opatov. Potáhnu s sebou lyže, lyžáky + velkou sportovní tašku, takže bych nejraději volil bližší místa - ulice viz první příspěvek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Primo na kopecku nad p+r u hotelu opatov je verejne parkoviste. Jede se na nej od Billy, jakoby objet z druhe strany nez je metro. Misto tam je vzdycky, bezpecnost stejna jako jinde, chodi tam celou noc lidi z nocky + tady projizdi mestaci podstive cca co pul hodky celou noc. Bydlim 100m od toho a nimame za celej zivot problem s mistem ani kradezi. Na ten tvuj odjezd to mas 100m :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...