straki007 Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 Zdar kluci kteri mate OS Symbian v mobilu. Bojuju uz druhy den s problemem v kontaktech Mam tam treba jmeno \"chudak\" Kdyz si dam seznam a chci mu zavolat tak nedokazu ho najit.Musim na neho narolovat. Dam tam \"C\" ale \"H\" uz po mne nechce takze mi vyskoci kontakty jenom pod pismenem \"C\"........ Je to Nokie N8. Za rady vam dekuji. Citovat
Marcel00 Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 CH nasleduje za pismeno H zalezi ci si to \"chudak\" napisal do mena alebo priezviska. Citovat
straki007 Odesláno 7. březen 2012 Autor Odesláno 7. březen 2012 no zatim znam abecedu. Zkousel jsem i to i to i tamto. Proste neda mi nabidnout napsat \"CH\" Citovat
straki007 Odesláno 7. březen 2012 Autor Odesláno 7. březen 2012 Tak poznatek. Kdyz jsem aktualizoval soft tak to slo. Po opetovnem zadani jmena \"Chudak\" to uz neslo. Takze vidim to asi na chybu v softu. Citovat
Marcel00 Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 myslim si ze sa jedna o vadnu seriu SW. Skus to riesit updatom software na Nokii. Prdpokladam ze si predtym zrusil brand na nokii, to znamena ze ak je mobil vybrany z akcie operatora, treba zrusit toto najpr a az potom umozni telefon aktualizaci firmware... Citovat
Judes Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 Tak ako píšeš pravdepodobne chyba softu, teraz som to skúšal na N95 a vyhľadalo \"chudák\" bez problémov. Citovat
straki007 Odesláno 7. březen 2012 Autor Odesláno 7. březen 2012 Diky za snahu kluci. Vyresenu poslednim upgradem softu na symbian belle. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.