Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hra to normalne,ako pise Tango-suhlasim a potvrdzujem a navigaciu,ak chces zabudovanu,teda v rt3 s velkym displejom,tak to tak aj musis kupit.Ci tam narves aj ine radio ako original rt3 pochybujem,ale mp3 z CD ti prehravat bude,aspon podla informacii tu na fore.Ja tam mam permanentne navigacne CD a pocuvam iba radio,takze to nemam vyskusane.

Odesláno
Aj ja mám 8 reprákov. Dva na prístrojovke, dva v predných dverách, dva pod stropným svetlom, a dva vzadu v kufry.

Pod stropním světlem ?? To nemám.Hm, a nebo jo? Kde mám v druhý řadě reprák sakra?:myslim Tak to jsi mně dostal:mad:

Odesláno

Hudba z origo rádia nieje pre nejakých veľkých fajnšmekrov...ale dá sa tam namiesto neho narvať hocijaké 1 din rádio.

Reprákov mám 8 ks ale v stropnom svetle som teda nemal nič pretože namiesto neho som dával LCD monitor.

Ja som tam vrazil toto:

post-38201-14109622895109_thumb.jpg

Odesláno

O repro v stropnom svetle ani ja neviem.Ja mam 2x v pristrojovke pod prednym oknom,2x v prednych dverach,2x pod bocnymi oknami v tretom rade sedadiel a 2x v zadnych stlpikoch pod bez.pasmi.

Odesláno
Aj ja mám 8 reprákov. Dva na prístrojovke, dva v predných dverách, dva pod stropným svetlom, a dva vzadu v kufry.

Pod stropním světlem? Ty asi myslíš ten subwoofer, co, tam je :D:roker

Odesláno

Ani nie priamo pod stropným svetlom, ale na tom panely kde sú tlačítka na otváranie zadných dverý a tlačidlo na zamknutie auta zvnútra. Sú tam také malinké výškové tuším a s priemerom ako tie tlačítka. Pod zadným okno neviem či mám aj ja, ak hej tak ich mám 10.

Odesláno
Hudba z origo rádia nieje pre nejakých veľkých fajnšmekrov...ale dá sa tam namiesto neho narvať hocijaké 1 din rádio.

Reprákov mám 8 ks ale v stropnom svetle som teda nemal nič pretože namiesto neho som dával LCD monitor.

Ja som tam vrazil toto:

Já to mám doma, ale, když jsem to tam chtěl dát, tak jak jsem na to koukal, muselo se to nějak přepojit. Dělal sis to sám?:roker

Odesláno
Ani nie priamo pod stropným svetlom, ale na tom panely kde sú tlačítka na otváranie zadných dverý a tlačidlo na zamknutie auta zvnútra. Sú tam také malinké výškové tuším a s priemerom ako tie tlačítka. Pod zadným okno neviem či mám aj ja, ak hej tak ich mám 10.

Tak to mě zajímá, to by byly tak repráčky z Písíčka, jdu to rozebrat:D:roker

Odesláno
O repro v stropnom svetle ani ja neviem.Ja mam 2x v pristrojovke pod prednym oknom,2x v prednych dverach,2x pod bocnymi oknami v tretom rade sedadiel a 2x v zadnych stlpikoch pod bez.pasmi.

Jo přesně tak. TAkže ve dveřích vzádu nejsou ale vzadu v sloupku u pátých dveří. Tak je to jasné. :papa

[upravil dne 21/3/12 13:13 od Tango C8]

Odesláno
to nejsou repro ale uď čidlo na klimu nebo alarm

Je to mikrofon k autotelefonu.

Čidlo klimatizace je u kolena spolujezdce na středovym panelu.

Odesláno
to nejsou repro ale uď čidlo na klimu nebo alarm

Je to mikrofon k autotelefonu.

Čidlo klimatizace je u kolena spolujezdce na středovym panelu.

Presne tak :super

Odesláno

Mikrofón? No neviem, videl som viac 807 s autorádiom a navy ako mám ja a tie repráčiky tam nemali. Čiže kto to tam nemá, tak nemá mikrofón na telefón. To je blbosť, nie?

Odesláno

Já to mám doma, ale, když jsem to tam chtěl dát, tak jak jsem na to koukal, muselo se to nějak přepojit. Dělal sis to sám?:roker

Toto je Audiowox, neviem akú máš značku,ale ja som to montoval sám a stačilo len spojiť ISO konektory a išlo to. Jedine čo bolo treba zameniť konektory stáleho napájania a napájania cez kľúčik.

Odesláno
Mikrofón? No neviem, videl som viac 807 s autorádiom a navy ako mám ja a tie repráčiky tam nemali. Čiže kto to tam nemá, tak nemá mikrofón na telefón. To je blbosť, nie?

hoď fotku, ale nejspíš to bude alarm, ne?

něvypadá to takhle?

P6063109.JPG

P6063120.JPG

[upravil dne 21/3/2012 14:46 od kveton]

[upravil dne 21/3/2012 14:46 od kveton]

Odesláno

Takze cvakol som to v nasej Phedre a vyzera to takto.Ziadne repro,iba jeden mikrofon.

snmka059.jpg

Ale toto pise moj manual,myslel si toto?Teda tie vonkajsie neviem,co?Nie to A.To su,ako tu uz bolo spominane,cidla alarmu.

snmka060.jpg

Ja alarm nemam,preto tam nic nemam.

[upravil dne 21/3/12 16:40 od xpetrix]

Odesláno

Mám to tak ako je to na druhej fotke od Xpetrixa. Teraz to neviem odfotiť, lebo prídem možno až v piatok domov. Ale asi to bude ten alarm. Vždy som si myslel, že sú to také krpaté výškače :D

Možno v mobile nájdem nejaké foto.

Odesláno

Toto je Audiowox, neviem akú máš značku,ale ja som to montoval sám a stačilo len spojiť ISO konektory a išlo to. Jedine čo bolo treba zameniť konektory stáleho napájania a napájania cez kľúčik.

Mám něco podobnýho, ale, ten šuplík, asi nejde zavřít, co?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...