Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl bych se zeptat jaký mám shánět správný modul páček pod volant ? Kód součástky apod. Případně kde se to dá sehnat ?

Díky Zdenda

PS: auto a vin mám v podpisu :papa

Odesláno

je to jednoduchý se stěračem na zadní okno bez ESP!Včera jsem jedny prodal Vítek 1 musel by ses s ním dohodnout,že by jsi koupil co nabízí BoneDaddy ten má na sedana a s Vítkem si je vyměnit ten koupil z kombi!Nebo nový 5000-6000Kč se slevou někde a při troše štěstí se dají sehnat za 4300Kč já je prodal za 1500Kč;)

nebo kontaktuj Devils-nightse ten by měl mít z toho kombíka co rozebírá!:papa

Odesláno

pockej ty mas 2001 uz MUX? ESP sy myslim ze mely vsechny mux mlhovky predni taky takze je rozdil akorat zadni sterac ale kdyz ho nemas a mas s nim tak by to udajne nemelo vadit! ja ty moje nove nedam! vim že šalda je mel 100% OK takze pujdou pekne do krabice a budou cekat na svoji prilezitost :D

Odesláno

hele ESP nemělo určitě všechny 406 s mux jen některý a je pak pakárna sehnat do 406 S ESP,skoro nikde nejsou!no podle toho jakou má páčku na rádio jestli kulatou nebo placatou?

Odesláno

ja som kúpil bez zadného stierača, mám kombik, prehodil som páčku z môjho vadného modulu do modulu, ktorý bol pôvodne bez zadného stierača a čuduj sa svete, stierač funguje :mrk

Odesláno

stačilo prehodiť, nikde som nebol len sme prehodili páčku so zadným stieračom, tie elektronické moduly ako keby boli naprogramované na FULL funkcií a obmedzuje sa to len typmi páčok

ináč, zohnal som používaný origoš na kombik za 100 Éčiek

[upravil dne 7.3.12 17:25 od lacoceco]

[upravil dne 7.3.12 17:27 od lacoceco]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...