StWonder Odesláno 29. duben 2005 Odesláno 29. duben 2005 Mám či nemám koupit???... 6jx14, ET35, 4x108, střed díra 57..... Poraďte prosím..!!... Jakou středovou díru vlastně my na kolech u 309 máme?? Víte někdo?? Předem děkuji... Citovat
Petano Odesláno 29. duben 2005 Odesláno 29. duben 2005 Ta stredova dira je myslim dobre - a neni nic jednodussiho nez to zmerit ne? Jinak ty elektrony maji hodne vysoky ET takze budes potrebovat podlozky Citovat
StWonder Odesláno 29. duben 2005 Autor Odesláno 29. duben 2005 Mno, s tim měřením máš samozřejmě pravdu. Ale s tim ET jsem tak trošku v ...... Teprve si s takovejma věcma začínám, takže vyznat se je pro mě těžký... A navíc si nejsem na 100% jistej, jestli to ET bude 35, nebo 20... Ty kolečka jsou dokonce i obutý (185/60-14 Barum Bravura...) a za 5500,- se mi to zdá bejt good cena.... Jak silný podložky by mohly bejt zapotžebí??? Cenu si už najdu sám. Jen ještě nějakýho kvalitního výrobce podložek bych poprosil... Díky... Citovat
Petano Odesláno 29. duben 2005 Odesláno 29. duben 2005 No ET na 309ku je myslim 24 takze pokud budes kupovat ty hliniky a budou mit ET 35 tak potrebujes minimalne 11 mm podlozky ale vzhledem k tomu kdyz uz tam ty podlozky budes davat tak bych to tak o centak natahnul takze tak 2cm podlozky co znamena ET apod najdes treba na jakymkoliv webu zabyvaiici se prodejem penumatik a kol Citovat
.mycTD Odesláno 29. duben 2005 Odesláno 29. duben 2005 v praxi budou vsazene do blatniku o 11mm vic nez moje origo 14ky. A ty original nelezou zrovna moc ven. Citovat
StWonder Odesláno 29. duben 2005 Autor Odesláno 29. duben 2005 Takze podložky mame kolem 500, o patřičnou délku delší bezpečn. šrouby taky do 500.. Mno.. to ještě bude legrace. Vejfuk mi prošel, kola taky, ale tenhle další matroš.... To až mladá uslyší, tak jí švihne... Ale ona je holka šikovná... To rozdejchá... Citovat
Guest Masinka Odesláno 29. duben 2005 Odesláno 29. duben 2005 stredova dira ma byt 65 mm ty kola co chces koupit, tak se hodi na forda, uz kvuli ET. Citovat
StWonder Odesláno 30. duben 2005 Autor Odesláno 30. duben 2005 Tak... Přeměřeno, střed. díra je fakt 65... škoda, ty hliníčky se mi fakt líběj... Neva, mam slíbený nejaký bílý mnohopaprskáče, nebo kolečka, co se montovaly na Peugeot GTi... Nemáte někdo photo těchto koleček??? Bych byl velmi vděčen za email... Předem díky... Jo a jinak děkuju za všechny odpovědi a rady, už se začínám orientovat... Zas sem vo kus chytřejší... Citovat
Dave_GTI Odesláno 1. květen 2005 Odesláno 1. květen 2005 Proč si nekoupíš origo PEUGEOT 15\". Ty vypadaj na 309 fakt kvalitně. Citovat
Medvěd Odesláno 1. květen 2005 Odesláno 1. květen 2005 Napsán autorem StWonder nebo kolečka, co se montovaly na Peugeot GTi... Nemáte někdo photo těchto koleček??? Na GTI se dávalo několik dtruhů kol, asi nejrozšířenější jsou Ty, co mám na autě : http://www.peugeot-club.com/get_foto.php?file=club/jpg/824_5.jpg&preview=800&text=big - tak se jukni, podle mě to nevypadá zle Citovat
vlp Odesláno 1. květen 2005 Odesláno 1. květen 2005 Na GTI sa davalo viacero druhov diskov....ja mam napriklad origo tieto A to kolko penazi do auta davas frajerke nesmies hovorit, potom ziarli lebo zvycajne to je mnohokrat viac ako do nej:))) Citovat
Dave_GTI Odesláno 1. květen 2005 Odesláno 1. květen 2005 Přesně ty co jsou na té 205-ce jsem myslel. Citovat
StWonder Odesláno 2. květen 2005 Autor Odesláno 2. květen 2005 Medvěd: díkes pane... :-) Dave_GTI: Protože bych radši 14\"... Ale Samo že 15\" by zřejmě vypadaly lépe... vlp: Tak přesně tyhle sou mým snem... :-) Kolikpak na ně asi stojí obutí???... Citovat
StWonder Odesláno 2. květen 2005 Autor Odesláno 2. květen 2005 vlp: To já jí zase rád řeknu, kolik co stojí... Ona ráda občas přiloží korunky k dílu... :-) Ale jsou holt věci, které jsou momentálně důležitější..... Ale jinak mám babu skvělou a rozhodla se, že naše auti lehce upravíme... Akorát postupně, ne vše najednou... Mám stejný názor. Než něco uspěchat, tak radši vydržet... Citovat
.mycTD Odesláno 2. květen 2005 Odesláno 2. květen 2005 ty z te fotky sem ted videl v jednom pneuservisu na prodej ve 14\" To Wonder: gumy 195/50R15 cca do 2000,-/ks Citovat
vpa Odesláno 2. květen 2005 Odesláno 2. květen 2005 Tak presne tyhle kolecka v 15´´ bych ti mohl prodat, obuty do barum bravuris 195/50, dve novy nejety a na dvou jsem najel 5tis km, vyvazeny, cena 8500 Kc, foto bych dodal Citovat
StWonder Odesláno 2. květen 2005 Autor Odesláno 2. květen 2005 To .mycTD: kurňa ve 14\" povídáš.... Jaaaaj mamo... on mě chce donutit jet do Brna pro kola..... Škoda, že je to tak daleko... Obul bych na ně 185/60.... Jako bych to viděl... Však oni se nějaké naskytnou i u nás... A hlavně jsem narazil na chlapika, kterej mi nabízel původně jiný kolečka, ale slíbil, že dodá i dle mého požedavku.... Citovat
StWonder Odesláno 2. květen 2005 Autor Odesláno 2. květen 2005 To vpa: Mockrát děkuju za nabídku, ale já bych fakt radši 14\" na 185 gumičkách... Nechtěl bych to přehánět.... Aby taky motor pochopil, co se to děje... Citovat
vlp Odesláno 2. květen 2005 Odesláno 2. květen 2005 Kedze momentalne davam peniaze viac do motora ako do gum, stalo ma obutie 2000,- Sk komplet vsetky 4 letne a zimne o 4 stovky viac....samozrejme ze jazdene, ale iba jednu sezonu, dezen je asi tak 6mm co sa mi zda v pohode, tiez su to Barum Bravuris 195/50 ako ma vpa . A daju sa lahsie zohnat ako R15\" 185/55 napriklad (tie su predpisane podla TP). A radsej kup 15\", vyzeraju ovela lepsie;))) Neviem sice co mas za motor ale myslim ze motoru je jedno ci mas 14\" alebo 15\", skor ide o tu sirku nie? Mas fajn frajerku, moja ma svoje auto tak dava do toho:) Citovat
StWonder Odesláno 3. květen 2005 Autor Odesláno 3. květen 2005 To vlp: Mno, možná máš pravdu... Ty 15\" budou vypadat fakticky lépe... Uvidíme, co se podaří sehnat... Teď totiž dávám auti postupně dohromady a všechno najednou mít nemůžu... Jenže stará známá pravda říká: \"Kola dělaj auto!!!\". A tak sháním. Proto jsem dal na vás \"pežo?áky\" dotázek, abych věděl co koupit a nešlápnout vedle... Teď už mám představu a vim co chci... GOOOOOOOOOOOL!!!!! Pardon, to bylo mimo řeč... Právě vedem nad němčourama 2:0... Sqelý!!! Takže shánim, ale samo se snažim o co nejnižší cenu... Ale bylo mi slíbeno do 5000,- s obutím a dle výběru... Takže jsem prostě musel vybrat... Díky za pomoc a radu pane... A a? se daří... PS: Mám vyřídit od mého blonďatého štěstí, že děkuje za kompliment... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.