Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Exkurze TPCA  

1. 1. Exkurze TPCA

• Vinárna u Uhlíře
      10
    • Restaurace Taverna
      3

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

no ale to chce posouzení... když se člověk courá po Kolíně a jde si dát někde hranolky jako přílohu, všude jsou to takový klasický hranole ale tady prostě je na výběr :-)

Odesláno

To je v pohodě,malej ,málo vlasů,prostě až budeš chtít,tak skoč do vinárny a chtěj Dandu.Kapišto?Žádný ostych.

Odesláno

takže datum 20.4 teda platí? at si vemu zavčas v práci dovolenou,at nedojde k průseru :D

Jídlo nechám na Vás kam pujdem,nechám se překvapit a rád si nechám doporučit specialitu.

Ještě mi kluci napište čas kdy se sjedem u toho baumaxu v Jihlavě,už se tady začínám ztrácet:D

Odesláno

20.4. platí, o restauraci máš povinnost hlasovat :P:D ...já sem osobně pro vinárnu, chci ochutnat ty hranolky :D ale tím nechci někoho ovlivnit :)

Jinak ten sraz u baumaxu...to ještě pořešíme, v 9:50 musíme bejt v brodě :)

Odesláno

mno Taverna má taky dobrý jídla... mám tam jednu dobrůtku, nevim přesnej název ale je to sos a v tom 4 druhy masa a hranolky, taky výborný ;-)

Odesláno

INFO BOBOVÁ DRÁHA:

takže dneska jsem zjišťoval info ohledně té bobové dráhy. Pokud by jsme tam šli jen tak tak eventuelně není potřeba nic rezervovat apod. Začíná ofiko od 1.4. ale podle počasí možná i dřív. Každopádně když bude hezký počasí tak je lepší zavolat třeba 2 dny předem, bude se vědět, jaký bude počásko a hlavně co a jak...

jinak co se týká ceny tak na místě se případně domluvíme s nim o nějakou tu slevičku... ale řikal, že když by nás jelo víc, tak by se nám možná vyplatila jedna věc... ale na to je potřebná rezervace... třeba na 15-16hod. např. a v tomhle období to bude pro veřejnost uzavřeno a bude to jen pro nás a za tu hodinu si účtujou 4500Kč a je jedno kolik je lidí a kolikrát se to sjede. Takže je potřeba to propočítat co by vycházelo líp... ale když to vezmu že 5 jízd stojí 220Kč a bylo by nás cca 20, tak sme taky celkově na 4500Kč otázka je ale, jestli v takovýmdhle počtu se dá stihnout tolik jízd, ale možná to pro nás nebude zas až tak výhodný. Honit se jako bláznivý mi příjde trošku zbytečný... takže uvidíme, každopádně takhle... Je tam prostor před tim na zaparkování takže problém není a je to na konci Kutný Hory, takže cca 15km z Kolína, respektive 20km z TPCA. Snad jsem podal vyčerpávající info ;-)

Odesláno

a 350 m na opačnou stranu z K.Hory směr Církvice už bude otevřená zmrzlina, ale špičková zmrzlina.žádné OPOČNO,které je na každém rohu.Na tu jezdíme z Kolína.Pěkné posezení venku.K drážce zatím nemám vyjádřní.Za parní lokomotivu chtěj nekompromisně plus 6000,- za přípravu a dieslem to není to pravé ořechové.Pokud mohu za sebe ,tak jsem za bobovku a když by bylo hnusně tak třeba bowling?:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...