Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Exkurze TPCA  

1. 1. Exkurze TPCA

• Vinárna u Uhlíře
      10
    • Restaurace Taverna
      3

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Tome,také by šlo navštívit řepařskou drážku,která je cestou kousek před automobilkou.Jezdí tam super malé vláčky, více na:http: //zeleznicka.bloudil.cz/ .Na pátek by se to dalo zařídit.Jezdí téměř za každého počasí.A je to fakt hezký.

Odesláno

Tome,kolik je prozatím přihlášeno lidí?Společník co má 508 bílý GTčko má suprovou vinárnu s jídlem.

Odesláno

:) Už jsem se na to koukal - na náš termín nemají zrovna jízdy, jinak by se to dal objednat

Dieselový provoz:

Do 25 osob 1.500 Kč

Nad 25 osob 60 Kč/os

Parní provoz:

Příprava lokomotivy 6.000 Kč

Do 40 osob 2.400 Kč

Nad 40 osob 70 Kč/os

Pokud by byl dostatečný zájem, neviděl bych problém v tom, to objednat - ten dieslový provoz by vyšel asi nejlépe, cca 70 - 80 Kč na osobu ( nevím jestli je v ceně i cesta z5)

Jinak zatím to je do 20 lidí, počítám, že nás bude maximálně 25 ;)

[upravil dne 3/3/12 22:44 od Tom_206]

Odesláno

A s parkováním tam také není problém.Skuči,ty to znáš,mám na mysli vinárnu U Uhlíře na Zálabí.Jinak,kolik je doposud přihlášeno lidí?Já se na té drážce optám,mám tam kamaráda.:)Cena je za jízdenku tam a zpět.

Odesláno

jinak jestli myslíš tu vinárna jak se jede po Veltrubský a pak je ta ulice vlevo, taková ta vracečka a je to asi po 100metre vpravo? tam maj dobrý hranolky :-) jinak nevim kde tam parkovat, jedině to rozházet po bočních uličkách...

Odesláno

Má ta vinárna nějáký stránky ? :)

Jinak furt mi přijde vhod ta Taverna - parkování v OC Futurum a pak těch cca 300m je naprosto ideální, než se spoléhat na místa někde v okolních ulicích :)

Ale vyberte si :) Osobní zkušenost nemám :roll

Odesláno

Jinak,co se týče té vinárny na oběd,tak v případě zájmu je zajištěná.Vinárna má kapacitu 30 míst.Parkování cca 150 m/naproti zimáku/ v areálu kde máme s kolegou firmu.Parkovací plocha pojme tak 100 aut.Tu řepařskou drážku mi poptá manželka u kamaráda co se v tom spolku angažuje .To budu vědět v průběhu příštího týdne.

Odesláno

Vím jen to, že tak kvalitní jídlo za tyto peníze v Kolíně nedostaneš.Ale jsem pro případné hlasování též.

Odesláno

O tu anketu jsem už psal Béďovi :)

Takže dejme tomu je uzávěrka - komplet je nás 22, nahlásím pro jistotu 24, kdyby si to někdo ještě narychlo rozmyslel a chtěl jet. Případně ty 2 místa ukecám, že si to někdo rozmyslel nebo nemohl :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...