Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Exkurze TPCA  

1. 1. Exkurze TPCA

• Vinárna u Uhlíře
      10
    • Restaurace Taverna
      3

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Já si myslím, že by to bylo nejlepší...já bych to měl jako odměnu za písemnou maturitu :D...

Já doufám, že nás bude dost, jinak nám bude ten termín k ničemu...

Odesláno

Já bych to viděl na ten pátek 20. dubna...zatím je tam nejvíc hlasů, ale jak říkám pokud nebude dost lidí, tak se prostě nejede...minimum je 12 ;)

Odesláno

To by mohlo....však jak jsem psal...není problém vzít klidně celou rodinu :) a osobně si myslím, že je škoda promeškat takovou šanci se podívat do TPCA a užít si zábavu s ostatníma klubákama :)

Odesláno

mno já už tam byl a vzhledem k tomu, že to je asi 3km za Kolínem, tak není problém, tam kdykoliv dojet :-) teda alespoň co se týká mě. Rád ale pojedu... tohle info platí spíše pro lidi z větší dálky ;-)

Odesláno

Tak z Jihlavy je to taky pohodíčka,jede se po pěkný silnici :-)

Už víte jak bude probíhat organizace? kde se sjedem? jestli pojedem nějak pohromadě?nebo si někdo přisedne? Já například vyjíždím přímo z Jihlavy,kdo jede z Jihlavy,tak bysme mohli dát sraz na AGIPU :)

Odesláno

viděl bych to na sraz nejdéle kolem 11-té hodiny v Kolíně, aby sme došli do restaurace na jídlo a hned po jídle vyrazili k TPCA... když bude volný čas, můžeme chvilku pokecat, či udělat nějaký společný foto ;-)

Odesláno

Tak něják jsem to myslel :) Ještě bych teda rád něco zjistil o tý letní bobový dráze :) popřípadě jestli je v okolí ještě něco, co by stálo za to :)

Odesláno

johny: hele můžeme dát sraz klidně u baumaxu v Jia třeba, vezmu navigačku a jedem :D ... Já jedu svým, tak není problém, akorát budeš muset mít trpělivost v každým kopci, hold 1.1 do kopce nejede :D

Odesláno
johny: hele můžeme dát sraz klidně u baumaxu v Jia třeba, vezmu navigačku a jedem :D ... Já jedu svým, tak není problém, akorát budeš muset mít trpělivost v každým kopci, hold 1.1 do kopce nejede :D

jo to by bylo super:-) se ještě přesně domluvíme v kolik bysme si dali sraz a vyjížděli.

Hele aspon jednou pojedu na spotřebu :D

Odesláno
Jo to se mnou na spotřebu pojedeš :D kdyžtak se domluvíme až to bude aktuální ;) ... Bereš přítelkyni ? ;)

pokud se zavčas domluví termín a dostanem oba dva v práci dovolenou,tak jedem :-)

takovou šanci si nenechám ujít,už Škodovka v Boleslavi byla úžasná :)

Odesláno

ve Škodovce jsem zase nebyl já... :( jinak tu bobovku by šlo dohodnout na odpoledne ;-) respektive teď si přesně nevybavuju, jak dlouho je to v tom TPCA...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...